Η αποστολή για το φιλικό με τη Βέροια

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για το αυριανό φιλικό με τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εκτός είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο Τζον Ιμπέχ, ο Μιχάλης Γιαννίτσης και ο Νίκος Ψυχογιός.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης (05/08, 20:30, OTE Sport 3).

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας μας αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Έλσνερ, Πουλίδο, Ουντότζι, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης και Καρανίκας.

Να θυμίσουμε ότι ο Νταβίντ Αγκάνθο βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία για μια προσωπική του υπόθεση, ο Τζον Ιμπε επέστρεψε στη Ρουμανία για να μαζέψει τα πράγματά του, ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης συνεχίζει να προπονείται μόνος του”.

To Top