Η αποστολή σε θέσεις… μάχης! Το PRESSARIS στο ξενοδοχείο του Άρη (photos)

Απομένουν λίγες ώρες για το κρισιμότατο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά, με την αγωνία να κορυφώνεται για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Το PRESSARIS απαθανάτισε τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης των κιτρινόμαυρων στο ξενοδοχείο, πριν από την αναχώρηση για την “μάχη της Κρήτης”. Όλοι είναι σε θέσεις μάχης, έτοιμοι και αποφασισμένοι για την με

Toυ Παναγιώτη Κυμπριχτσή

 Κανείς δεν δείχνει διάθεση για πολλά λόγια, ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δείχνει αισιόδοξος για την νίκη, έκανε μια βόλτα έξω από το ξενοδοχείο σε μια προσπάθεια αποφόρτισης ενώ και ο Ανδρέας Τάτος προσπαθεί από πλευράς του να τονώσει την ψυχολογία των συμπαιχτών του. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το μοιραίο, με όλους να τονίζουν ότι βρίσκονται σε πλήρης ετοιμότητα για τις περιστάσεις του αγώνα.

 Στο πλευρό της ομάδας, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Σκόρδας, που επιχειρεί και ο ίδιος να ανυψώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ώστε να έρθει η νίκη. Η αποστολή των κίτρινων δέχθηκε την επίσκεψη και φίλων της ομάδας, σε μια προσπάθεια εμψύχωσης!

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, όπου από το πρωί οι συζητήσεις έχουν κορυφωθεί ώστε να αποφευχθούν σφάλματα από εξωγενείς παράγοντες και ο Άρης να μην ξανά υπάρξει διαιτητικό θύμα.

Τα βλέμματα πλέον θα στραφούν εντός των τεσσάρων γραμμών όπου οι παίχτες πρέπει να αποδείξουν ότι αυτοί θα κερδίσουν τον πόλεμο, και θα επιτρέψουν τους φίλαθλους της ομάδας να πανηγυρίσουν το τρίτο διπλό της φετινής χρονιάς.

Φίλαθλοι του Άρη μιλάνε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έξω από το ξενοδοχείο των κίτρινων.

To Top