ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αποστολή του Άρη για το ΣΕΦ

Χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “O Άρης προπονήθηκε σήμερα (04/03) το πρωί στο «Nick Galis Hall», ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του, ενόψει της αυριανής (05/03, 18:00, Cosmote Sport 4 HD) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για τη 17η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. Πριν την έναρξή της, οι παίκτες του Άρη παρακολούθησαν σε βίντεο τον αυριανό τους αντίπαλο.

Η αποστολή των «κιτρίνων», την οποία θα ακολουθήσει το μέλος της τριμελούς επιτροπής, Νίκος Ζεϊμπέκης, απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Μάρας, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Προύιτ, Ντουβιέ, Μπελ.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στα γόνατα, προτιμήθηκε να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και να ακολουθήσει θεραπεία”.

To Top