Η αποστολή των γυναικών για τον αγώνα κυπέλλου

Με μοναδικό στόχο να πάρει την πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου Ελλάδας αναχωρεί αύριο το πρωί για την Καρδίτσα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, που στις 15:00 αντιμετωπίζει τις τοπικές Ελπίδες. Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός των «κίτρινων», Γιώργος Σπυριδωνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Με μια απογευματινή προπόνηση στις 20/3/2015 στο γήπεδο των Planet Fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΡΗ για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας εναντίον της Ελπίδας Καρδίτσας, που θα γίνει στις 22/3/2015 στις 15:00 στο γήπεδο του Λεονταρίου Καρδίτσας,στο πλαίσιο της φάσης των «16» της διοργάνωσης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει με λεωφορείο από το Κλεάνθης Βικελίδης το πρωί της Κυριακής 22/3/2015 για το Λεοντάρι Καρδίτσας.

Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ ο Γιώργος Σπυριδωνίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και πάει στην Καρδίτσα με όλες του τις παίκτριες για να πάρει την πρόκριση στην φάση των 8.Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και ο νικητής θα προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας 2014-2015 και θα παίξει εκτός έδρας με τον νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκή-Αμαζόνες Δράμας.

Μετά την προπόνηση ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες είναι οι εξής:

Εύη Γαβριηλίδου, Νένα Τερζοπούλου, Ελένη Βουτσά, Ρία Κολλήγα, Ευαγγελία Μαντατζή, Στεφανία Πασπάλη, Αναστασία Σπυριδωνίδου, Χαρά Νεοφύτου, Χριστίνα Χυτούδη, Άννα Κηπουρού, Ραφαέλα Ψάλτη, Ιωάννα Καλογεροπούλου, Ευαγγελία Σύραλη, Κατερίνα Βατού, Άρτεμις Καρασίμου, Αναστασλια Μίχου, Χρύσα Βαμπούλα, Μιχαέλα Παράσχου».

To Top