ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” για το κρίσιμο ματς στην Γλυφάδα

Από 19 αθλήτριες αποτελείται η αποστολή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, που ταξίδεψε σήμερα στην Αθήνα για τις ανάγκες του αυριανού, κρίσιμου αγώνα με αντίπαλο την Γλυφάδα.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Με μια απογευματινή προπόνηση στις 15/4/2016 στις 20:00 στο γήπεδο των Planet Fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε. Γλυφάδας, που θα γίνει στις 17/4/2016 στις 16:30 στο Α’ δημοτικό γήπεδο της Γλυφάδας,στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2015-2016.

Η ομάδα αναχώρησε σήμερα το πρωί με προορισμό την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο.

Ο προπονητής του ΑΡΗ, ο Γιώργος Σπυριδωνίδης μετά την τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες είναι οι εξής:

Εύη Γαβριηλίδου, Χριστιάνα Βήκα, Αναστασία Μίχου, Χαρά Νεοφύτου, Ρία Κολλήγα, Αναστασία Σπυριδωνίδου, Ευαγγελία Σύραλη, Κυριακή Βασιλείου, Άννα Κωνσταντινίδου, Ελένη Τσιακλίδου, Μιχαέλα Παράσχου, Jasna Djordjevic, Anica Plecic, Ιωάννα Καλογεροπούλου, Ελένη Βουτσά, Άσπα Τσιγγελίδου, Κέλλυ Τσιτσιά, Ευλαμπία Χουτουριάδου, Ευγγελία Μαντατζή».

To Top