Η απουσία Γιώτα, η προφορική δέσμευση του ΑΣ και η… διαρροή περί παραίτησης

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά στη γενική συνέλευση η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης “πατάει” σε δυο “βάρκες”. Σε αυτήν της ΚΜΑ και εκείνη του ΑΣ. Με άλλα λόγια οι μεγαλομέτοχοι (της τάξης του 60% και πλέον) είναι αυτοί που θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις στην ΠΑΕ βάσει της εντολής που δόθηκε από τη γενική συνέλευση.

Από την τελευταία απουσίαζε ο πρόεδρος του ΑΣ Θωμάς Γιώτας. Ζητήθηκε πολλές φορές να δώσει το παρών, του έγιναν τηλεφωνήματα, αλλά ήταν τελικά απών από μια εξάωρη και πλέον διαδικασία, επικαλούμενος ότι “είχε δουλειά…” (σ.σ. έτσι ανακοινώθηκε στο “Βελλίδειο”).

Η απουσία του προέδρου του ΑΣ σχολιάστηκε αρνητικά, γεννώντας πολλά ερωτηματικά. Όταν οι αντιδράσεις για την απουσία του εντάθηκαν και ζητήθηκε ο λόγος από τα παρευρισκόμενα μέλη του δ.σ. του ερασιτέχνη, ειπώθηκε ενώπιον όλων (και μάλιστα δυο και τρεις φορές):

“Ό,τι αποφασίσει το σώμα της ΚΜΑ, εμείς αύριο θα συνεδριάσουμε και θα το επικυρώσουμε. Ο κ. Γιώτας δεν μπορεί να είναι εδώ, γιατί βρίσκεται σε συνάντηση. Η θέση του ΑΣ είναι στο Ειρηνοδικείο”. Μια προφορική δέσμευση που επαναλήφθηκε πολλές φορές.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνέλευσης, υπήρξε διαρροή από την πλευρά του Γιώτα περί παραίτησής του. Άλλοι την εξέλαβαν ως μια φυσική εξέλιξη υπό το βάρος των γεγονότων και άλλοι, ως μια προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος.

Οι εξελίξεις θα δείξουν…

To Top