ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απουσία του Ιντέγε και η… αποστολή του Ντιγκινί

Ο Μπράουν Ιντέγε χάνει σίγουρα τους αγώνες με Ξάνθη και Παναιτωλικό, κινδυνεύει να μείνει εκτός μέχρι και πέντε εβδομάδες και ο Μίχαελ Ένινγκ περιμένει πολλά περισσότερα πλέον από τον Νικολά Ντιγκινί…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η ιστορία με τον Φιορίν Ντουρμισάι, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, με τον Άρη να έχει καταθέσει έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην ανάκληση του δελτίου του από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της Ομοσπονδίας, περιμένοντας άμεση εκδίκαση και δικαίωση, ώστε να αποκτήσει και πάλι δικαίωμα συμμετοχής ο 23χρονος φορ.

Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, ο Ένινγκ είναι υποχρεωμένος να καλύψει το κενό του Νιγηριανού με τις διαθέσιμες επιλογές που διαθέτει.

Ο Νικολά Ντιγκινί αρχίζει και μπαίνει και πάλι στο κλίμα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, αυξάνοντας τον χρόνο συμμετοχής του στους αγώνες, ενώ στο “Γ. Καραϊσκάκης” έφτασε και στο γκολ, μετά από διάστημα σχεδόν τριών μηνών.

Ο Γάλλος θα κληθεί για μία ακόμα φορά κατά την παρουσία του στον Άρη να βοηθήσει στο… γκολ, αγωνιζόμενος ίσως και στην κορυφή της επίθεσης. Φυσικά, αυτή τη φορά υπάρχει εκεί και ο Ντάνιελ Λάρσον, που το τελευταίο διάστημα αγωνίζεται ως παρτενέρ του Μπράουν Ιντέγε.

Έτσι, λοιπόν, στο μυαλό του ο Γερμανός κόουτς ίσως να έχει την συνύπαρξη των δύο προκειμένου τόσο κόντρα στην Ξάνθη, όσο και στο Αγρίνιο, ο Άρης να είναι όσο δημιουργικός και αποτελεσματικός πρέπει για να φτάσει στις νίκες.

Άλλωστε, απέναντι στον Ολυμπιακό, λειτούργησαν στην φάση του γκολ του Γάλλου ως δίδυμο που έπαιζε καιρό μαζί. Ο Σουηδός με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Γάλλο, που έκανε κίνηση φορ, για να πάρει την ασίστ και να σκοράρει, όπως κι έγινε.

Ως εναλλακτική επιλογή, υπάρχει επιθετικός στο ρόστερ της ομάδας και είναι ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που παραμένει παροπλισμένος από τον Μίχαελ Ένινγκ. Πέρσι, τέτοια εποχή, σε ανάλογα προβλήματα όταν κλήθηκε να βοηθήσει, είχε δώσει πολύτιμες λύσεις, παρότι αγωνιζόταν τραυματίας…

 

 

 

To Top