ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η απουσία του Χάγκινς αλλάζει αναγκαστικά το παιχνίδι του Άρη στο φινάλε της χρονιάς

Αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του, μαζί με τους παίκτες από σήμερα έως το τέλος της χρονιάς είναι και πολύ δύσκολο και με όχι καλές πιθανότητες επιτυχίας. Μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να αλλάξει το παιχνίδι της ομάδας για τον τελευταίο μήνα της χρονιάς λόγω της απουσίας του Τζαμέλ Χάγκινς;

Το ερώτημα μπορούν να το απαντήσουν μόνο όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Είναι βέβαιο πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αποστολή. Ο Άρης θα παίξει χωρίς τον βασικό του σέντερ στην τελική φάση του πρωταθλήματος και μπορεί ο Χάγκινς να μην ήταν σε καλό φεγγάρι αγωνιστικά, αλλά δεν παύει να αποτελεί το σημείο αναφοράς των κίτρινων μέσα στην ρακέτα.

Μέσα από τις επόμενες προπονήσεις οι κίτρινοι θα πρέπει να διαφοροποιήσουν το παιχνίδι τους. Μοναδικός σέντερ είναι ο Βασίλης Σίμτσακ και στην εξίσωση μπαίνει με πιο μεγάλο ρόλο πλέον και πάλι ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κληθεί να βοηθήσει στην θέση “5”.

Ο Τζέικ Κοέν είναι κάτι ενδιάμεσο, περισσότερο παίζει με πρόσωπο στο καλάθι και δεν του αρέσει να ποστάρει, αλλά είναι ευχής έργον που δείχνει εκπληκτική συνέπεια στο φινάλε της χρονιάς.

Αυτοί οι τρεις θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Χάγκινς, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά και είναι βέβαιο ότι θα διαφοροποιηθεί σε κάποιο βαθμό ο τρόπος με τον οποίο θα αγωνιστούν οι κίτρινοι από εδώ και πέρα, κυρίως επιθετικά.

To Top