ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η απόδειξη πως ο Φραν Βέλεθ γνωρίζει τη θέση του αμυντικού μέσου… (video-photos)

Ένα δίλημμα του Σάββα Παντελίδη για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, είναι ο αντικαταστάτης του Μανώλη Σιώπη, που είναι τιμωρημένος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη βρίσκεται ανάμεσα σε δύο παίκτες, σε δύο Ισπανούς εκ των οποίων του ενός δεν είναι η φυσική του θέση. Για την ακρίβεια είναι ανάμεσα σε Χαβιέ Ματίγια και Φραν Βέλεθ, προκειμένου να καλύψει το κενό του Έλληνα μέσου, στο πλευρό του Μιτζέν Μπάσα.

Ο Χαβιέ Ματίγια μοιάζει ως η πιο… ασφαλής επιλογή, όμως και ο Φραν Βέλεθ είναι γνώστης της θέσης από το παρελθόν. Γι αυτό τον έχει στο μυαλό του ο Σάββας Παντελίδης και το σκέφτεται.

Έχει αγωνιστεί σε αυτήν αρκετές φορές, παρότι δεν είναι η φυσική του θέση. Έχει όμως τα στοιχεία για να είναι αξιοπρεπής. Ταχύτητα, αντίληψη και φυσική τεχνική κατάρτιση για να κρατήσει όσο χρειαστεί την μπάλα.

Συνολικά 25 φορές έχει αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος ο Φραν Βέλεθ στην καριέρα του, τη στιγμή που έχει 66 παιχνίδια ως στόπερ.

Δείτε πότε έπαιξε σαν αμυντικός μέσος…

Mάλιστα, έχει πετύχει και γκολ ως αμυντικός μέσος, το ένα από τα τρία της καριέρας του, σε ένα ματς της Αλμερία εκτός έδρας επί της Εσπανιόλ.

Συνολικά οι θέσεις που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του ο Φραν Βέλεθ και τα στατιστικά του…

To Top