Η απόλυτη ανατροπή (3-1)! Η “Βασίλισσα” δεν πεθαίνει ποτέ, ραντεβού κούπας με τη Λίβερπουλ! (video)

Επική, ασύλληπτη, απίστευτη πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, νικώντας 3-1 την Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση και αφού έμεινε όρθια με δύο γκολ του Ροντρίγκο στο 90’ και το 91’ – Ραντεβού κούπας με τη Λίβερπουλ στο Παρίσι (Σάββατο 28/05, 22:00), στον 17ο τελικό των Μαδριλένων των 13 τροπαίων.

Ρεάλ Μαδρίτης με εκατό κιλά… cojones! Η «βασίλισσα» έδειξε πως μόνο τυχαία δεν αποκαλείται έτσι, έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έγραψε τη ραψωδία του αιώνα, αποκλείοντας με 3-1 (ανατρέποντας την ήττα του πρώτου ματς με 4-3) την αυτοκτονική Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση!

Απίθανη, μυθική, τρομερή η εμφάνιση των Μαδριλένων, έβγαλαν ψυχή και αυταπάρνηση και με δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά του Ροντρίγκο, ο οποίος ήταν η «χρυσή αλλαγή» του Αντσελότι τέζαρε τη Σίτι σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΟΣ, στέλνοντας στην παράταση το ματς. Εκεί, ο Μπενζεμά κέρδισε το πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ, για μία από τις πιο μάγκικες προκρίσεις όλων των εποχών σε τελικό του Champions League.

Λύγισε η Μάντσεστερ Σίτι για ακόμη μια χρονιά, αφού μετά τον χαμένο περσινό τελικό, έχασε μέσα από τα χέρια της και την πρόκριση φέτος στο «Μπερναμπέου», με τους «μερέγχες» να συμμετέχουν για 17η φορά στην ιστορία τους στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ το μεγάλο ζευγάρι του τελικού στο Παρίσι (28/05)!

To Top