Η απόλυτη μάχη για τον τίτλο: Ατλέτικο, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη σε απόσταση τριών βαθμών!

Η Γρανάδα έριξε… βόμβα νικώντας τη Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νόου» και στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος, τέσσερις ομάδες έχουν απόσταση μόλις τριών βαθμών!

Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη φετινή περίοδο και ουδείς μπορεί να προβλέψει την ομάδα που θα καταφέρει να τερματίσει πρώτη.

Η επικράτηση της Γρανάδα στη Βαρκελώνη επέτρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, να παραμένει στην κορυφή και να διατηρήσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί, αφού βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από τους Καταλανούς και τη Ρεάλ Μαδρίτης (73 έναντι 71).

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά-όπως σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς- να ξεπεράσει εκείνη του Ντιέγο Σιμεόνε, η οποία πάντως είχε προβάδισμα 10 βαθμών στα τέλη Ιανουαρίου.

Μετά τη Γρανάδα, η Μπαρτσελόνα επισκέπτεται τον πρώην σύλλογο του Κούμαν, τη Βαλένθια (είναι 14η), την Κυριακή.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχει κερδίσει δύο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να διατηρήσει την απόσταση  από τους αντιπάλους τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Έλτσε, μία ομάδα που είναι τρίτη από το τέλος του πίνακα, γνωρίζοντας ότι δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει περισσότερους βαθμούς.

Η περσινή πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης, είναι επίσης δύο βαθμούς πίσω από τη συμπολίτισσά της και θα φιλοξενήσει αύριο την Οσασούνα, έχοντας όμως και την προσοχή της στραμένη και στη ρεβάνς με την Τσέλσι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και υπάρχει και η Σεβίλλη, που είναιστην τέταρτη θέση (70 βαθμοί), αλλά, όπως και η Μπαρτσελόνα, είναι σε πολύ καλή φόρμα, έχοντας χάσει δύο φορές στους 16 τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Ανδαλουσίας  φιλοξενεί την προσεχή αγωνιστική την ένατη Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τα παιχνίδια που απομένουν στους διεκδικητές: 

Ατλέτικο Μαδρίτης 

Έλτσε (εκτός)

Μπαρτσελόνα (εκτός)

Ρεάλ Σοσιεδάδ (εντός)

Οσασούνα (εντός)

Βαγιαδολίδ (εκτός)

Ρεάλ Μαδρίτης 

Οσασούνα (εντός)

Σεβίλλη (εντός)

Γρανάδα (εκτός)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (εκτός)

Βιγιαρεάλ (εντός)

Μπαρτσελόνα 

Βαλένθια (εκτός)

Ατλέτικο Μαδρίτης (εντός)

Λεβάντε (εκτός)

Θέλτα (εντός)

Έιμπαρ (εκτός)

Σεβίλλη

Αθλέτικ Μπιλμπάο (εντός)

Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός)

Βαλένθια (εντός)

Βιγιαρεάλ (εκτός)

Αλαβές (εντός)

To Top