ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η απόλυτη ξεφτίλα της ΕΠΟ!

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Η ΕΠΟ χρησιμοποίησε τον Απόστολο Γιάννου στο φιλικό με την Τουρκία δίχως αυτός να έχει δικαίωμα συμμετοχής και η ΦΙΦΑ τιμώρησε την ελληνική ομοσπονδία με μηδενισμό (3-0) και πρόστιμο 4.000 ελβετικών φράγκων !

Η ΦΙΦΑ λοιπόν τιμώρησε την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, διότι η Εθνική Ελλάδας χρησιμοποίησε παράνομα παίκτη, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι της 17ης Νοεμβρίου στην ΦΙΦΑ που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα!

Πιο συγκεκριμένα, το ματς κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ της Τουρκίας, ενώ η ΕΠΟ τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 4.000 ελβετικών φράγκων, αφού μετά από απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΦΙΦΑ κρίθηκε ότι η ΕΠΟ παραβίασε το άρθρο 55, παράγραφος 2 του πειθαρχικού κώδικα της ΦΙΦΑ!

Ο παίκτης που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής είναι ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης, αντικαθιστώντας τον Κώστα Μήτρογλου. Ο τότε επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αφού στο παρελθόν είχε διεθνείς συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αυστραλίας, ενώ η ΕΠΟ -ως όφειλε- δεν είχε ζητήσει με επίσημο έγγραφο, αλλαγή ομοσπονδίας του παίκτη, όπως επιβάλουν τα άρθρα 5 και 7 παράγραφοι 1 και 3 του κανονισμού που διέπει το επίσημο καταστατικό της ΦΙΦΑ.

Πηγή: sdna.gr
To Top