ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση για Καμάτσο από Σπόρτιγκ αργεί

Ο Καμάτσο πέρασε από τον Αρη και αναζητάει την επόμενη ομάδα του.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Ράφαελ Καμάτσο αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα κι αυτό διότι θα γίνει συνάντηση των ανθρώπων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον ίδιο και τον μάνατζέρ του για να συζητήσουν το μέλλον του στην ομάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα O Jogo, κύριος στόχος της Σπόρτινγκ είναι να διαπραγματευτεί την οριστική αποχώρησή του από την ομάδα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ανάκτηση μέρους της επένδυσης των 5 εκατ. ευρώ, που είχε γίνει με την αγορά του από τη Λίβερπουλ.

Ο Καμάτσο με μισθό πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ καθαρά (3 εκατ. ευρώ μικτά), είναι ο πιο ακριβός παίκτης που δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα της Σπόρτινγκ. Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Καμάτσο έχει ζητήσει να μείνει και να διεκδικήσει τη θέση του στην ομάδα, ωστόσο για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αποδειχθεί μείωση συμβολαίου, κάτι που προς το παρόν είναι απίθανο να συμβεί.

Το ενδιαφέρον πάντως του ρεπορτάζ που παρουσιάζει η O Jogo είναι το εξής: σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα τουρκικές, γερμανικές, αλλά και ελληνικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Καμάτσο.

Μένει να φανεί τι θα γίνει…

 

To Top