Η απόφαση του δικαστηρίου για το 99 για τον Άρη που “αδειάζει” την ΑΕΚ! (photos)

Η ΑΕΚ κατήγγειλε, όπως είναι γνωστό, στις 25/4 τον Άρη στην ΕΠΟ και την Super League λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να υπαχθεί στο «άρθρο 99» (πτωχευτικός κώδικας).

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε εκ νέου η απόφαση του Πολυμελούς πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης από τον περασμένο Σεπτέμβριο με τις οποία εκδίδει προσωρινή διαταγή αναστέλλοντας προσωρινά οποιαδήποτε αναγκαστική εκτέλεση σε βάρος της ΠΑΕ ακόμα κι αν προέρχεται από απόφαση διαιτητικού οργάνου. Ως τέτοιο, προφανώς, θεωρείται και το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ακολουθεί το κείμενο της απόφαση και στη συνέχεια τα δικαστικά έγγραφα, όπως τα δημοσιεύει το Soccerplus:

“Αριθμός: 28046/2012

Το πολυμελές πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δέχεται το αίτημα προσωρινής διαταγής και αναστέλλει προσωρινά μέχρι τη συζήτηση της αίτησης οποιοδήποτε μέτρο αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της αιτούσας για απαιτήσεις που γεννήθηκαν πριν την υποβολή της αίτησης και απαγορεύει προσωρινά την καταγγελία των ήδη μέχρι σήμερα υπαρχουσών διαρκών συμβάσεων καθώς και την εκτέλεση κάθε μέτρου διοικητικού – φορολογικού ή, απόφασης διαιτητικού οργάνου”.

Η απόφαση αποτελεί “κόλαφο” για την ΑΕΚ, την “αδειάζει” και δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Άρης έχει την απόλυτη προστασία από τον νόμο απέναντι στην ΕΠΟ! Αυτή η απόφαση είναι που δεν δίνει το δικαίωμα στην ελληνική ομοσπονδία να κινηθεί κατά των κίτρινων. Ο νόμος και το σύνταγμα είναι πάνω από όλα! Οπότε καλό είναι στην αθηναϊκή ομάδα να ψάξουν άλλους τρόπους για να σωθούν, σταματώντας την άθλια στοχοποίηση του Άρη

To Top