Η Αραράτ στο δρόμο του Άρη, (2-4) πρόκριση στα πέναλτι επί της Εγνατίας

Η Αραράτ τελικά είναι η ομάδα που θα βρεθεί στο δρόμο του Άρη στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η ομάδα από την Αρμενία επικράτησε 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι της Εγνατίας στην Αλβανία και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης όπου στο δρόμο της θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Τόλη Τερζή.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα μαζί με τον έξτρα χρόνο της παράτασης ολοκληρώθηκε με σκορ… πόλο στο 4-4.

Η Εγνατία προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 3′ με τον Ισγκαντάρλι με την Αραράτ να απαντάει άμεσα στο 17ο λεπτό με τον Έζα για το 1-1. Και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα, 2-1 με τον Κάσα στο 36ο λεπτό.

Οι Αρμένιοι ισοφάρισαν για δεύτερη φορά, με τον Καστανχέιρα στο 58ο λεπτό, με το 2-2 να μένει ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Οπότε οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση, η οποία ήταν πραγματικά… τρελή.

Η Εγνατία προηγήθηκε με 3-2 στο 108ο με τον Ντουαμένα αλλά η Αραράτ έκανε την ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά ισοφάρισε με τον Γιένε σε 3-3, στο 110ο και τρία λεπτά αργότερα ο Τζούνιορ Μπουένο έκανε το 3-4. Αλλά οι Αλβανοί είπαν τη… τελευταία λέξη με τον Ντουαμενά στο 124ο λεπτό για το 4-4.

Στα πέναλτι οι παίκτες της Εγνατία αστόχησαν στο δεύτερο και το τρίτο, σε αντίθεση με τους Αρμένιους που έκαναν το «4 στα 4» και πήραν την πρόκριση με 4-2 νίκη στα πέναλτι.

Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου στην Αρμενία για τον Άρη, ενώ το δεύτερο στις 3 Αυγούστου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top