ΜΠΑΣΚΕΤ

Η “αρχή” έγινε για τους ξένους του Άρη! Η “μύηση” στον κόσμο πριν καν μπουν στο Παλέ!

O Άρης μετράει αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν και χθες υποδέχθηκε τρεις ξένους καλαθοσφαιριστές της ομάδας.

Συγκεκριμένα  ο Ρόμπερς Μπλούμπεργκς, ο Μάνι Μπέιτς και ο Μάρκους Καρ είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζονται να πιάσουν δουλειά στον Άρη!

Πέρα από τις καθιερωμένες τους δηλώσεις για το αγωνιστικό, είναι γεγονός ότι η αρχή… έγινε. Αναγνώριση στον κόσμο του Άρη πριν καν πατήσουν το… παρκέ. Πριν καν μπουν στο Παλέ!

Ο Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: “Είχα μια πάρα πολύ καλή επαφή και πολλές συζητήσεις με τον κόουτς της ομάδας, αλλά και όλο το σταφ. Αυτό με έκανε να αποφασίσω να έρθω στην ομάδα, όπως επίσης είδα πολλά βίντεο και πολλές σκηνές με τον κόσμο του Άρη κι αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου… Δεν βλέπω πολύ μπροστά, προσπαθώ να συγκεντρωθώ στην στιγμή, θέλω να βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε”.

“Γνωρίζω ότι η ομάδα του Άρη έχει παθιασμένους φιλάθλους.. Ανυπομονώ να παίξω στο υψηλό επίπεδο, παίζω με ενέργεια και δύναμη μέσα στην άμυνα. Έχω δει πολλά βίντεο από τον κόσμο του Αρη και την τρελή ατμόσφαιρα και αυτό θέλω να το ζήσω” συμπλήρωσε ο Μάνι Μπέιτς.

«Έχω μάθει αρκετά πράγματα για την ομάδα, ξέρω πως έχει παθιασμένους φιλάθλους, ότι αγωνίζεται σε μία ανταγωνιστική Λίγκα. Επίσης γνωρίζω πως στον Αρη έπαιξε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ που είναι φίλος μου και την περασμένη εβδομάδα μιλήσαμε και μου είπε τα πάντα για τον κόσμο, την πόλη, την ομάδα. Είδα αρκετά βίντεο με τους φιλάθλους του Αρη, πόσο τρελοί είναι για την ομάδα. Και στα δικά μου social media είχα πολλά μηνύματα από οπαδούς της ομάδας, το γήπεδο είναι από τα κορυφαία στην Ελλάδα, ανυπομονώ να τους γνωρίσω και να παίξω μπροστά τους» τόνισε καταλήγοντας ο Μάρκους Καρ.

To Top