Η… αρχηγική έκπληξη με Αγγελούδη: “Μεγάλη τιμή, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου”

Το όνομα του Νίκου Αγγελούδη ανάμεσα σε αυτά των αρχηγών του Άρη της επόμενης χρονιάς ήταν σαφώς έκπληξη. Και για τον ίδιο επίσης. Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για την τιμή που του έκαναν οι συμπαίκτες του, αλλά και για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Κόμο και την Παλέρμο.

Ο Αγγελούδης υπογράμμισε αρχικά πως “είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν στην ομάδα έμπειροι παίκτες τους οποίους σέβομαι πολύ, όπως ο Καπετάνος, ο Βελλίδης, ο Καζναφέρης”.

Ρωτήθηκε για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά με Κόμο και Παλέρμο και απάντησε πως “ήταν δύο δυνατά τεστ, προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας. Τα πόδια είναι βαριά ακόμη. Σίγουρα χρειαζόμαστε δουλειά στην επίθεση, πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν μπορούμε να κριθούμε από τα σημερινά φιλικά γιατί ήταν 45 λεπτών και έπαιξαν διαφορετικές 11αδες. Είναι θέμα χρόνου πότε θα βελτιωθούμε. Είναι βαριά τα πόδια μας, χρειαζόμαστε τρεξίματα, θα έρθει η στιγμή που θα πατάμε καλύτερα”.



To Top