Η αρχική ενδεκάδα της Ελλάδας με Αρμενία – Στον πάγκο ο Σιώπης

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στην Ιταλία έκανε ο Άγγελος Αναστασιάδης στον αποψινό αγώνα με την Αρμενία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, με την διάταξη να είναι 4-2-3-1. Στον πάγκο ο Μανώλης Σιώπης του Άρη που διασώθηκε με την εμφάνισή του από το “ναυάγιο” κόντρα στους Ιταλούς το περασμένο Σάββατο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Βλαχοδήμος παίρνει την θέση του Μπάρκα στα γκολπόστ, ενώ η έκπληξη είναι η παρουσία του Σιόβα αντί του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, πλάι στον Παπασταθόπουλο. Ο Κούτρης ξεκινάει αριστερά αντί του Σταφυλίδη και δεξιά ο Μαυρίας, με τον Ζέκα να επιστρέφει στον άξονα δίπλα στον Σάμαρη.

Επίσης, ο Πέλκας πήρε φανέλα βασικού ως αριστερός εξτρέμ, δεξιά ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Κουλούρης, με τον Φορτούνη πίσω του σε ρόλο οργανωτή.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μαυρίας, Ζέκα, Σάμαρης, Μασούρας, Πέλκας, Φορτούνης, Κουλούρης.

Η ενδεκάδα της Αρμενίας: Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν, Γκαζαριάν, Μπαρσεγκιάν, Χοφνανισιάν Α., Μιχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν, Ισκανιάν.

To Top