ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αστυνομία ξεπέρασε τα όρια! Έβριζαν γονείς και μικρά παιδιά στο Παλέ! (video)

Η αστυνομία ξεπέρασε τα όρια! Έβριζαν γονείς και μικρά κορίτσια στο Παλέ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ήταν μια μαύρη Κυριακή αυτή που μας πέρασε… Από την μια η απίστευτη… έμπνευση της αστυνομίας να μην έχει την παραμικρή πρόβλεψη για την σχεδόν ταυτόχρονη διεξαγωγή δυο αγώνων μπάσκετ (Άρης-Περιστέρι) και ποδοσφαίρου (ΠΑΟΚ-Λάρισα) σε Αλεξάνδρειο και Τούμπα, από την άλλη το “κοκτέιλ” δακρυγόνων σε βάρος γονέων, μικρών παιδιών, ηλικιωμένων ανθρώπων. Καμία πρόβλεψη, καμία ουσιαστική ενέργεια ή σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων γεγονότων.

Μια από τις πιο θλιβερές στιγμές, καταγράφεται από το παρακάτω βίντεο. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ένας πατέρας με την μικρή του κόρη να λέει στους άνδρες των ΜΑΤ να κρατήσουν μακριά τους οπαδούς από το χώρο του Παλέ και να σταματήσουν την αλόγιστη χρήση δακρυγόνων. Ένας άνδρας των ΜΑΤ απαντά με επιθετική συμπεριφορά στον πατέρα που διαμαρτύρεται λέγοντας του: «Εμείς, εμείς να τους κρατήσουμε; Αντε και γ@@@σου ρε! Τους δικούς σου μάζεψε».

Το μικρό κορίτσι έντρομο βλέπει τα γεγονότα και την συγκεκριμένη συμπεριφορά, με τον πατέρα να αναγκάζεται να αποχωρήσει από το γήπεδο!

Δείτε εδώ:

To Top