Η ατάκα του Αζάρ να μην γίνει σαν την Πέππα το γουρουνάκι

Η αγωνιστική δράση για τον Εντέν Αζάρ έχει μπει στην άκρη. Ο παλαίμαχος πια Βέλγος άσος μίλησε στην βρετανική εφημερίδα «Evening Standard» με αφορμή τη συμμετοχή του σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή του, πετώντας την… ατάκα περί Πέππας το γουρουνάκι.

Μεταξύ άλλων, ο Αζάρ είπε ότι δεν μετάνιωσε για την απόφασή του να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και η παρουσία του στη «βασίλισσα» σίγουρα δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι δύο πλευρές.

«Ήταν το όνειρό μου, ακόμα κι αν η ιστορία δεν ήταν τόσο καλή με τους τραυματισμούς και αυτά. Κοιτάζω πίσω και μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες μου με τη λευκή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με κάνει περήφανο» είπε ο Αζάρ, ο οποίος πολλές φορές κατά τα τελευταία χρόνια της καριέρας του είχε σχολιαστεί για την κακή φυσική του κατάσταση.

Αστειεύτηκε, λοιπόν, στην συνέντευξη λέγοντας ότι τώρα που δεν παίζει μπάλα επαγγελματικά προσπαθεί αρκετά να συγκρατηθεί με το φαγητό καθώς «Δεν θέλω να μοιάζω με την Πέππα, το γουρουνουκάκι»!

«Παίζω τένις, τρέχω λίγο, παίζω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου και μένω ενεργός» ήταν τα λόγια του.

To Top