Η Ατλέτικο έβγαλε νοκ άουτ την Μπαρτσελόνα με… Κόκε! Πέρασε και η Μπάγερν

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε το «θαύμα», νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα στο «Βιθέντε Καλδερόν» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του φετινού τσάμπιονς λιγκ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έδειξε περίσσιο πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και με γκολ του Κόκε από το 5ο λεπτό άφησε την Μπαρτσελόνα εκτός διοργάνωσης και προκρίθηκε μετά από 40 ολόκληρα χρόνια στους ημιτελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το σφύριγμα της λήξης ήρθε να λυτρώσει τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε, οι οποίοι νίκησαν για πρώτη φορά μετά από πέντε αναμετρήσεις φέτος την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκαν στους «4» . Εκεί όπου θα συναντήσουν μία εκ των Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 3-1

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η Μπάγερν θα δώσει το «παρών» σε ημιτελική φάση του Champions League! Οι Βαυαροί «ξύπνησαν» μετά το προβάδισμα της Γιουνάιτεντ που πάλεψε στα ίσα για την πρόκριση, έβαλαν τρία γκολ μετά το προβάδισμα των Αγγλων και μετά το τελικό 3-1 προκρίθηκε στους «4».

ΣΚΟΡΕΡ: 58′ Εβρά – 59′ Μάντζουκιτς, 68′ Μίλερ, 76′ Ρόμπεν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ερικσον (Σουηδία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 73′ Ραφίνια – 28′ Βίντιτς, 70′ Εβρά

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Αλάμπα, Κρόος, Γκέτσε (65′ Ραφίνια), Ρόμπεν, Ριμπερί, Μίλερ (84′ Πιζάρο), Μάντζουκιτς

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Δε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Κάρικ, Φλέτσερ (75′ Ερνάντες), Βαλέντσια, Καγκάβα, Ρούνεϊ, Ουέλμπεκ (81′ Γιανουζάι)

To Top