Η Ατλέτικο «έσπασε» το αήττητο της Γιουνάιτεντ στα φιλικά προετοιμασίας (video)

Το αήττητο της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν… έσπασε. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε τέλος σε αυτό στο σημερινό φιλικό ματς που έγινε σήμερα και στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια με 1-0. Το τέρμα που έκρινε το ματς το πέτυχε ο Ζοάο Φέλιξ στο 87ο λεπτό του αγώνα, έχοντας περάσει αλλαγή στο 59ο λεπτό.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Όσλο και από το οποίο ήταν απών ο Κριστιάνο Ρονάλντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα απέναντι στην -όπως πάντα- σκληρή και κλειστή άμυνα των «ροχιμπλάνκος».

Οι παίκτες του Τεν Χααγκ δεν κατάφεραν να σπάσουν ποτέ την άμυνα των Ισπανών με αποτέλεσμα, να μην σκοράρουν. Το παιχνίδι φαινόταν ότι θα έληγε χωρίς σκορ αλλά ο Ζοάο Φέλιξ στο 87ο λεπτό σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Από τα θετικά για την αγγλική ομάδα ήταν η παρουσία του Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Δανός πέρασε σαν αλλαγή στο 69ο λεπτό και βοήθησε αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας και στη δημιουργία παίρνοντας πρωτοβουλίες.

Οι Άγγλοι τελείωσαν το ματς με έναν παίκτη λιγότερο καθώς στις καθυστερήσεις ο Φρεντ δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

To Top