Η Ατλέτικο ελπίζει για το «μπαμ» με τον Λεβαντόφσκι το καλοκαίρι!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως έχει υψηλές βλέψεις για το καλοκαίρι και ευελπιστεί πως θα επαναλάβει τις υποθέσεις Βίγια – Σουάρες με την απόκτηση του Λεβαντόφσκι από τη Μπαρτσελόνα!

Την πλήγωσε στο μεταξύ τους ντέρμπι με γκολ και εξαιρετική εμφάνιση και φαίνεται πως η Ατλέτικο τον… ερωτεύτηκε. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν καταλυτικός στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-0 στη Μαδρίτη, σε μια εμφάνιση που αναδρομικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «οντισιόν» προς τους Κολτσονέρος.

Το μόνο δεδομένο σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου Ισπανού δημοσιογράφου, Ρούμπεν Ούρια, που αναπαράγονται και από τη «Sport» είναι πως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και στην Ατλέτικο ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι.

Όπως προκύπτει από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η Ατλέτικο θέλει να επαναλάβει τις υποθέσεις των Βίγια – Σουάρες και να κλειδώσει τον «φορ» της Μπαρτσελόνα, η οποία την ίδια στιγμή φαίνεται πως ψάχνει να ξεφορτωθεί τον ίδιο και – κυρίως – το συμβόλαιό του από την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για μια αναγκαστική θυσία που πρέπει να κάνει η Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια εξυγίανσης των οικονομικών της, με διάφορα Μέσα από την Ισπανία να τονίζουν πως η πώληση ενός σημαντικού παίκτη μοιάζει αναπόφευκτη για τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με τον Ούρια, αυτός θα μπορούσε να είναι ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Μαδριλένων που θα επιχειρήσουν μια πλήρη αναδιάρθρωση του ρόστερ μετά από μια απογοητευτική πορεία στη La Liga.

To Top