Η Ατλέτικο σκέφτεται να καταγγείλει τον Ρονάλντο στην UEFA για τη χειρονομία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει το ενδεχόμενο να καταγγείλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην UEFA για τη χειρονομία του, αλλά και για τις ύβρεις προς τους οπαδούς των Ροχιμπλάνκος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το χατ-τρικ και την πρόκριση της Γιουβέντους επί της Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε τα γεννητικά του όργανα, σε μια κίνηση ανάλογη με αυτή που είχε κάνει ο Ντιέγο Σιμεόνε στο πρώτο παιχνίδι. Συν τοις άλλοις ο CR7 φαίνεται από την κάμερα να βρίζει τους οπαδούς της Ατλέτικο.

Στη Γιουβέντους υπάρχουν φόβοι ότι ο Πορτογάλος άσος θα κληθεί σε απολογία, τουλάχιστον για τη χειρονομία, ελπίζοντας ωστόσο ότι θα τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο, όπως ακριβώς και ο Σιμεόνε που κλήθηκε να πληρώσει 20.000 ευρώ.

Όμως, στο στρατόπεδο της Ατλέτικο, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, δεν αποκλείεται να καταγγείλουν τον Ρονάλντο στην UEFA, προσδοκώντας εκτός από πρόστιμο και σε μία τιμωρία του Ρονάλντο από μία ως τρεις αγωνιστικές.

Πλέον το… μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια της UEFA και μένει να φανεί μέσα στο προσεχές διάστημα αν η Πειθαρχική Επιτροπή ανοίξει φάκελο εναντίον του Κριστιάνο για τις αντιδράσεις του το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

To Top