Η Ατλετικο «διέσυρε» τη Ρεάλ με 7-3! (video)

Σε ένα μυθικό ματς με 10 γκολ (!) η Ατλέτικο «διέλυσε» τη Ρεάλ με σκορ 7-3 στο φιλικό τους για το International Champions Cup, με τους «ροχιμπλάνκος» να προκαλούν τρόμο και τη «Βασίλισσα»… προβληματισμό.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν απόλυτα κυρίαρχοι και προηγήθηκαν από το ημίχρονο κιόλας με το απίστευτο 0-5, με τον Ντιέγκο Κόστα να σκοράρει 3 φορές μέχρι τότε και άλλη μία στο δεύτερο ημίχρονο προτού… αποβληθεί! Ο Ισπανός φορ είχε μια διαμάχη με τον Ντάνι Καρβαχάλ, η οποία έστειλε αμφότερους στα αποδυτήρια στο 65ο λεπτό. Το ματς αυτό, εν ολίγοις, τα είχε όλα!

Λένε πως η καλή μέρα… από το πρωί φαίνεται και αυτό απέδειξε η Ατλέτικο. Μόλις στα 45″ ο Κόστα σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Κουρτουά για το 0-1, ενώ στο 8ο λεπτό ήρθε και το 2ο, με τον εκπληκτικό Ζοάο Φέλιξ να παίρνει την μπάλα στην περιοχή από μπαλιά του Σαούλ και να εκτελεί. Δεν είχε καν συμπληρωθεί 20λεπτο, όταν μια άλλη όμορφη μπαλιά του Κόκε βρήκε τον Κορέα και ο τελευταίος «έγραψε» το 0-3, για να ακολουθήσει ξανά ο Κόστα με δύο γκολ, ένα από θαυμάσια ομαδική προσπάθεια κι ένα με πέναλτι.

To Top