ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αυτοκτονία του Χάνικατ, η κατάθλιψη στα παρκέ και η παρουσία ειδικού παθολόγου στο Παλέ

Η χθεσινή επίσκεψη του ειδικού παθολόγου, Γιάννη Χαριζάνη, στο Αλεξάνδρειο και οι συμβουλές διαχείρισης άγχους που έδωσε σε τεχνικό τιμ και θα δώσει σε παίκτες μέσα από κατ’ ιδίαν συναντήσεις είναι ίσως ότι σημαντικότερο έχει συμβεί φέτος και τα τελευταία χρόνια ως “υπηρεσία” προς την ομάδα.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του θέλουν να “θωρακίσουν” την ομάδα τους με κάθε τρόπο, ώστε να μπορούν όλα τα μέλη της να δουλεύουν απερίσπαστοι στο γήπεδο.

Η απόφαση να βρεθεί χθες στο Παλέ εξειδικευμένος παθολόγος – υπεύθυνος για τη φυσική μεταβολική λειτουργία και την πρόληψη μεταβολικών διαταραχών – έχει τις “ρίζες” της στο τραγικό συμβάν που σκόρπισε θλίψη πριν μερικούς μήνες, όταν ο Τάιλερ Χάνικατ, βασικό στέλεχος της Χίμκι, αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην Αμερική και εκ των υστέρων εκτιμήθηκε ότι είχε κατάθλιψη και ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν εξωτερίκευσε ποτέ.

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, αρκετές φορές, παίκτες να έχουν ανάλογα προβλήματα ή να τους δημιουργούνται ανάλογα προβλήματα μέσα σε μια χρονιά και ο Άρης με την χθεσινή ενέργεια αφενός θέλει να “προλάβει” παρόμοιες καταστάσεις, αφετέρου δείχνει σε όλους τους παίκτες του ότι είναι ένας οργανισμός που στέκεται δίπλα τους και τους δίνει τον χώρο να εξωτερικεύσουν ό,τι τους απασχολεί.

Είναι μια ενέργεια η χθεσινή που όχι μόνο δεν πρέπει να υποτιμηθεί από κανέναν, αλλά το αντίθετο, θα πρέπει να αναδειχθεί με κάθε τρόπο, διότι αποδεικνύεται εμπράκτως πως στον Άρη υπάρχει ξανά επαγγελματική λειτουργία σε πολλά επίπεδα.

To Top