ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αυτοχειρία του Άρη και το πέναλτι που “έπνιξαν” με το VAR (video)

Μπορεί ο Αρης να πήρε νωρίς τα ηνία στο ματς με τέρματα του Βέλεθ (10′) και του Γκάμα (12′), ωστόσο η ΑΕΛ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και έφυγε νικήτρια από το “Κλεάνθης Βικελίδης” στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ένας ματς, που πέρα από την αυτοχειρία του Άρη, σημαδεύτηκε και από το πέναλτι που δόθηκε, αλλά κακώς ανακλήθηκε με το VAR, στις καθυστερήσεις υπέρ των “κιτρινόμαυρων”.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία λεπτά του ματς (90+7) ο διαιτητής Σκουλάς υπέδειξε το σημείο του πέναλτι υπέρ του Αρη, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα μέσω VAR άλλαξε την απόφασή του. Αρχικά ο ρέφερι είδε χέρι στην περιοχή της ΑΕΛ, ωστόσο λίγο αργότερα καταλόγισε επιθετικό φάουλ σε βάρος του Βαγγέλη Μόρα.

Θυμηθείτε εκείνο το ματς…

Οι ενδεκάδες στο Αρης-Λάρισα, 2-3

ΑΡΗΣ (Τερζής): Εμαν, Κόρχουτ, Ροζ, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Ματίγια, Μπα (71’ Ντουάρντε), Μπρούνο Γκάμα (62’ Λάρσον), Φετφατζίδης (77’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Σετσέροβιτς (77’ Μπαστός), Μπράλιτς, Κάτσε, Μπέρτος, Ουάρντα (90’ Γκόικοβιτς), Στάνκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (65’ Φατιόν), Νούνιτς

To Top