Η αφιέρωση της Κ17 στον Γιώρη και το “ευχαριστώ” της οικογένειας (video)

Την προσεχή Κυριακή θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο για τον Στέφανο Γιώρη. Η οικογένεια Γιώρη έστειλε ευχαριστήριο προς όλους όσοι συμπαραστάθηκαν θερμά στις δύσκολες στιγμές και φυσικά προς την Κ17 τα μέλη της οποίας αφιέρωσαν στον αείμνηστο “εργάτη” του Άρη την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Το ευχαριστήριο της οικογένειας του Στέφανου Γιώρη αναφέρει: “Η οικογένεια του Στέφανου Γιώρη θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν η σύζυγος του Τζένη και τα τρία τους παιδιά, Γιάννης, Αλέξανδρος και Βαλεντίνα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την προσφορά του Στέφανου στον ΑΡΗ, αφιερώνοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ-17 στη μνήμη του”.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί το πρωί της Κυριακής στον ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, επί της οδού Τραπεζούντος στην Καλαμαριά, μετά τη Θεία Λειτουργία.

Δείτε την στιγμή της αφιέρωσης των παικτών της πρωταθλήτριας Ελλάδας Κ17 προς τον Στέφανο Γιώρη στο αεροδρόμιο Μακεδονία σήμερα το μεσημέρι:

{youtube}TyBytYvR67E|640|360|1{/youtube}

To Top