ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αφιέρωση του Τσαϊρέλη για την κατάκτηση του τίτλου από τον Άρη και η αναγνώριση του αντιπάλου

Το πρωτάθλημα Νεανίδων ΕΠΕΣΘ κατέκτησε ο Άρης στο “Γ. Κατσάνης”, νικώντας στον τελικό την Ελπίδα Αμπελοκήπων με 3-0 σετ (25-23, 25-15, 25-8).

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης, δήλωσε μετά το τέλος του τελικού: “Αφιερώνω την νίκη κατά πολύ στον πρόεδρο, στον προπονητή της γυναικείας ομάδας που προπονεί αρκετές από τις Νεάνιδες, στον κόσμο της ομάδας, στον μάνατζερ της ομάδας και στα κορίτσια που δεν ήταν σήμερα εδώ.

Η ομάδα από την αρχή είχε αυτό τον στόχο, δουλέψαμε μεθοδικά και ήρθαμε εδώ για να τα καταφέρουμε. Έπεται όμως συνέχεια, είχα πει ότι έχουμε πέντε βήματα, εμείς έχουμε κάνει τα τρία, έχουμε τις κορασίδες και το Πανελλήνιο Νεανίδων.

Πάντα σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι πολύ δυνατές, γιατί έχουν περάσει από το δύσκολο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ. Η νίκη μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη γιατί βγάλαμε από την πρώτη θέση μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει πολλά στην πόλη και την Ελλάδα. Συγχαρητήρια και στην Ελπίδα”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Γιώργος Χρυσομαλλίδης, ανέφερε: “Είναι πολύ δύσκολο το να παραμένεις στην κορυφή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Θεωρώ πως ήταν δίκαιη η νίκη του Άρη. Σίγουρα για μας τα ατού μας δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, ενώ το πρώτο σετ ήταν καθοριστικό. Ο Άρης δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Εύχομαι στον Άρη να μας φέρει και το Πανελλήνιο στην Θεσσαλονίκη γιατί αυτή η πόλη το αξίζει”.

To Top