ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η “αφλογιστία” του Τολιοπούλου, 0/20 τρίποντα στα πέντε τελευταία ματς με κατακόρυφη πτώση στο σκοράρισμα

Η απόδοση του Βασίλη Τολιοπούλου εδώ και περίπου ενάμιση μήνα βρίσκεται σε κατακόρυφη πτώση και είναι ένας από τους λόγους, που ο Άρης μετράει μόλις δύο νίκες στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις. 

Απόδειξη της περιόδου παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, την οποία διανύει είναι τα 0/20 τρίποντα, που έχει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια (δεν επιχείρησε σουτ τριών πόντων κόντρα στο Περιστέρι).

Ο 26χρονος γκαρντ είχε 0/6 κόντρα στην ΑΕΚ την 15η αγωνιστική, 0/3 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, δεν σούταρε από τη γραμμή των 6,75 στο εντός έδρας ματς με το Περιστέρι, είχε οκτώ άστοχες προσπάθειες την περασμένη Κυριακή στην Καρδίτσα και χθες δεν βρήκε στόχο σε τρία τρίποντα. 

Και στα πέντε αυτά παιχνίδια έχει μονοψήφιο αριθμό πόντων και ο μέσος όρος του είναι τέσσερις πόντοι, ανά αγώνα. Αυτό επηρεάζει και τη συνολική παραγωγικότητά του, που έχει πέσει στους 12,8 πόντους κι ενώ πριν από περίπου δυο μήνες πλησίαζε τους 17 πόντους. Οι εμφανίσεις του Τολιόπουλου είναι ένα ακόμη σημείο προβληματισμού για τον Γιάννη Καστρίτη και γενικότερα για την ομάδα, που εξηγεί όμως, την εικόνα που παρουσιάζει.

To Top