ΑΠΟΨΕΙΣ

Η αύρα Καμαρά ξύπνησε τον Άρη και το ιδανικό ντεμπούτο που μοιράζει υποσχέσεις!

Τα βλέμματα όλων αυτό το Σαββατόβραδο έπεσαν πάνω στον Αμπουμπακάρ Καμαρά στο περιθώριο του φιλικού του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ίδιος βγαίνοντας στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης, σίγουρα ένιωθε τα… vides και την ενέργεια να έχουν επικεντρωθεί πάνω του. Ήταν σίγουρο και αναμενόμενο.  Δεν είναι τυχαία η… ταμπέλα της πιο ακριβοπληρωμένης μεταγραφής των κιτρινόμαυρων.

Ο 26χρονος φορ έδειξε διάθεση, έτρεξε προσπάθησε, έριξε… προειδοποιητικές βολές και τελικά πέτυχε ένα γκολ- ποίημα βγαλμένο από μεγάλα πρωταθλήματα και υψηλών απαιτήσεων διοργανώσεις, γκολ που… ξύπνησε τον Άρη!

Ένα πράγματι υπέροχο γκολ με σουτ από πλάγια θέση εκτός περιοχής όπου η μπάλα… ξαράχνιασε το παραθυράκι του Λοντίγκιν, κατέγραψε ένα ιδανικό ντεμπούτο και δικαιολογημένα έδωσε το σύνθημα για να αποθεωθεί από τον κόσμο.

Οι ποδοσφαιρικοί αναλυτές λένε ότι αν το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το να το πετυχαίνεις είναι πέρα από το χάρισμα και ψυχολογία. Ο Καμαρά χθες… στραβοπάτησε μια φορά, είχε εμπόδια την δεύτερη, αλλά κατέγραψε μια… ριπή που έδωσε την αφύπνιση στον Άρη και στον ίδιο μια καλή ψυχολογία.

Μοίρασε υποσχέσεις ο 26χρονος με το γκολ, την ασίστ και τις γενικότερες κινήσεις του στο εκρηκτικό διάστημα της υπεροχής του Άρη, όμως υπάρχει δρόμος και αρκετό μέλλον για να φανούν όλα στην πράξη. Θεωρητικά πάντα, η ενσωμάτωση με την ομάδα, ο ρυθμός που θα αποκτήσει και η εξοικείωση με τους συμπαίκτες του θα αποτελέσουν το… πουσάρισμα του Καμαρά για να δοθεί λύση στο γκολ.

Την αδυναμία του Άρη που υπάρχει τα τελευταία γκολ. Το ΑΚ-47… όπλισε στο πρώτο φιλικό ματς. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια για το τι μπορεί να καταφέρει!

To Top