Η «ΑS» για τον Ουάρντα: «Υπέγραψε σε 4 ομάδες μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα»!

Τα τελευταία… καμώματα του Αμρ Ουαρντά, οδήγησαν μέχρι και την ισπανική «AS» να ασχοληθεί με την περίπτωση του!

Ο γνωστός από το πέρασμά του στη χώρα μας με τις φανέλες του Παναιτωλικού, του ΠΑΟΚ, του Ατρόμητου, της Λάρισας και του Βόλου, Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έχει προκαλέσει… παγκόσμιο ενδιαφέρον με τα φετινά του πήγαινε-έλα στη μεταγραφική περίοδο, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχει αλλάξει μέσα σε έναν μήνα τέσσερις ομάδες!

Το ισπανικό μέσο καταπιάνεται με την περίπτωση του έμπειρου εξτρέμ, ο οποίος στις 11 Αυγούστου αποχώρησε από τον Απόλλωνα Λεμεσού ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ράζα Καζαμπλάνκα του Μαρόκου. Η θητεία του εκεί διήρκησε μόλις 12 ημέρες, αφού, επικαλούμενος ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους, ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με τη διοίκηση να αποδέχεται το αίτημά του!

Λίγες ημέρες αργότερα, και συγκριμένα στις 24 Αυγούστου, ο Ουάρντα έδωσε τα «χέρια» με την Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία και έστειλε ιδιωτικό αεροπλάνο για να τον φέρει στην Κύπρο. Η τοπική Αστυνομία του απαγόρευσε την είσοδο στην χώρα λόγω ενός προβλήματος με τα έγγραφά του, πράγμα το οποίο και οδήγησε τελικώς στην άδοξη ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον κυπριακό σύλλογο.

Στη συνέχεια, η τρίτη του απόπειρα να βρει ομάδα ήταν η Εστεγλάλ από την Τεχεράνη, με την οποία και είχε συμφωνήσει, αλλά τελικώς χάλασε το «deal» μετά και τις… τρελές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή!

Κάπως έτσι, μετά από ένα πολυτάραχο καλοκαίρι, ο Ουάρντα υπέγραψε ως ελεύθερος με την αιγυπτιακή, Φάρκο, στις 9 Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας την καριέρα του στην πατρίδα του.

To Top