ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η βάση των… 9, πάνω στην οποία θα «χτίσουν» τον νέο Άρη, Καλαϊτζίδης και Τεννές

Με την άφιξη του Μπάμπη Τεννέ στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Άρη της επόμενης σεζόν σε συνεργασία πάντα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αν και οι ρόλοι δεν έχουν γίνει ακόμα διακριτοί, το σίγουρο είναι ότι οι δύο άνδρες, όποιος κι αν είναι προπονητής, θα έχουν εξίσου σημαντικό ποσοστό στην επιλογή αποφάσεων, καθώς τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Δεδομένο θεωρείται ότι η στελέχωση του ρόστερ δεν πρόκειται να ξεκινήσει από το μηδέν, καθώς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει κάνει ήδη μία προεργασία, επιλέγοντας τους παίκτες που εμπιστεύεται από το προηγούμενο ρόστερ και τους οποίους -κατά πάσα πιθανότητα- θα διατηρήσει και τώρα, ώστε να αποτελέσουν μία πρώτη βάση.

Οι 9 «πρώτοι» του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, σύμφωνα με τα κριτήρια του 58χρονου προπονητή είναι οι Λιόνης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Φυσέκης, Σουνάς, Γκόλιας, Καπνίδης, Ν΄ Λουντουλού και Καλογέρης. Οι περισσότεροι αποτέλεσαν προσωπικές του επιλογές και μεταγραφές, ενώ οι υπόλοιποι φρόντισαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του από πέρσι το καλοκαίρι.

To Top