Η βάφτιση του Βοσκάκη και οι συμπτώσεις! (photo)

Πολύς λόγος έχει γίνει εδώ και αρκετή ώρα, για τον Ρεθυμνιώτη ρέφερι του αγώνα Βέροια-Άρης, τον Μιχάλη Βοσκάκη. Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση, έγιναν μάρτυρες μιας τραγικής διαιτησίας, που λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον… αέρα, καθώς ο εν λόγω διαιτητής απέβαλλε τρεις παίκτες του Άρη στο φινάλε και αποδεκάτισε τους «κίτρινους» εν όψει της επόμενης αγωνιστικής.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Μια επόμενη αγωνιστική, που τους φέρνει την ερχόμενη Κυριακή (15:00) αντιμέτωπους με τον Πλατανιά Χανίων. Μια ομάδα που κατά πως φαίνεται είναι σε θέση να «γνωρίζει» αρκετά καλά ο Βοσκάκης, καθώς τον περασμένο Ιούλιο (στις 20 Ιουλίου) βάφτισε το παιδί του στην εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο Ξενοδοχείο «Μινώα Παλάς» το οποίο όλως τυχαίως, βρίσκεται στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων!

Γεγονός που από μόνο του ασφαλώς και δεν ενοχοποιεί τον διαιτητή. ΑΠό την άλλη, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του σχετικά με τις σχέσεις που δεν είναι απίθανο να έχει αναπτύξει -και λόγω εντοπιότητας- με τη διοίκηση του Πλατανιά.

Παραθέτουμε παρακάτω το δημοσίευμα που αντλούμε από το rethnea.gr την εν λόγω ημέρα, από όπου και προέρχεται η φωτογραφία, ενώ όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην ένθετη φωτογραφία, το εν λόγω ξενοδοχείο κατέχει περίοπτη θέση μεταξύ των χορηγών της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.

Το δημοσίευμα:

«Μαζί με συγγενείς και καλούς-καλούς φίλους, έζησαν τη βάφτιση του μονάκριβου γιου τους (έχουν και δυο πανέμορφες κόρες την Εβελίνα και τη Μαρίλια) ο οποίος πήρε το όνομα «Γιώργος», ο Ρεθυμνιώτης διαιτητής Σούπερ Λιγκ, Μιχάλης Βοσκάκης και η σύζυγός του Βαλεντίνα Ιωάννου.
20/07/2013
Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο Ξενοδοχείο «Μινώα Παλάς» και νονός ήταν ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος από τη Ρόδο. Λίγο μετά, ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα.

Εκεί βρέθηκε όλος ο καλός ο κόσμος όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. Γιάννης Κουνδουράκης, το μέλος της ρεθυμνιώτικης Ένωσης Νικόλαος Τσουπάκης, ο πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας Νίκος Στεφανάκης. Στο μυστήριο βρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης, ο πρόεδρος Διαιτητών και Ν. αρχιδιαιτητής Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκης αλλά και ο Αποστόλης Κουρκούνης (μέλος της επιτροπής διαιτησίας Χανίων).

Αισθητή επίσης ήταν η παρουσία του Νίκου Μαχλά, του Ηλία Σπάθα με την σύζυγό του, του Ανδρέα Παπά -επίσης- με τη σύζυγό του, του Μάριου Λαμπρόπουλου και του διεθνούς διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη. Τέλος το «παρών» έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι των ομάδων από την Κρήτη».

Πηγή: metrosport.gr

To Top