Η Βίλα και η… πιστολιά στο 3.60!

Το κουπόνι της Τρίτης μπορεί να μην είναι μεγάλο, μας δίνει ωστόσο πολλές επιλογές για να πληρωθούμε. Εμείς κρατάμε δύο πολύ «δυνατά» πονταρίσματα σε Τσάμπιονσιπ και Ολλανδία για να πάμε ταμείο.

Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα

Η Γουέστ Μπρομ προηγήθηκε, ωστόσο ηττήθηκε στο Μπέρμιγχαμ με σκορ 2-1 και τώρα καλείται να κάνει την ανατροπή για να βρεθεί στον τελικό των πλέι-οφ. Οι «μπάγκις» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με αποκορύφωμα την αποβολή του πολύτιμου Γκέιλ, ο οποίος δεν θα είναι διαθέσιμος σήμερα. Στον αντίποδα, η Άστον Βίλα απέκτησε σημαντικό προβάδισμα με το σκορ του πρώτου αγώνα. Όπως τονίζουν ωστόσο οι «χωριάτες» θα «χτυπήσουν» και σήμερα τη νίκη. Πάνε πάνοπλοι απόψε στην έδρα της Άλμπιον, η οποία μετράει σερί από ισοπαλίες (πέντε στα τελευταία της έξι ματς). Πάμε με το ιδιαίτερα καλοπληρωμένο «Χ» και απόψε.

Βάαλβαϊκ – Ναϊμέγκεν

Αντιμετώπισε προβλήματα στα μετόπισθεν η Βάαλβαϊκ στο πρώτο ματς, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 2-0. Καλείται πλέον να κάνει την τεράστια ανατροπή, με τους ποδοσφαιριστές της να έχουν πολύ μεγάλη πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο της, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών». Την ίδια ώρα, η Ναϊμέγκεν δίκαια έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Η εικόνα της μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία είναι αισθητά βελτιωμένη και με τον υπηρεσιακό Ντε Χρόοτ παραμένει αήττητη στα επτά πρόσφατα παιχνίδια της. Στο πλευρό της απόψε θα έχει περίπου 350 οπαδούς της. Δεδομένου πως οι γηπεδούχοι χρειάζονται γκολ απόψε, περιμένουμε να ρισκάρουν. Θα δούμε ανοιχτό ματς και θα ρισκάρουμε με την επιλογή του αμφίσκορου από το ημίχρονο.

Τα καλύτερα παιχνιδια καζινο παίζουν στο Casinowinners!

To Top