Η “βαθμολογία” του πρώτου ημιχρόνου: 1ος ο ΠΑΣ, 4ος ο Άρης

Τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη στις 9 πρώτες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει στα πρώτα ημίχρονο των αναμετρήσεων ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Άρης σε αυτήν την άτυπη βαθμολογία είναι 4ος.

Αναλυτικά η επίσημη ιστοσελίδα της Super League αναφέρει: Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και η ομάδα με τους περισσότερους χαμένους βαθμούς σε παιχνίδια που προηγήθηκε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο έχει μια εντυπωσιακή πορεία. Κάνει πολύ καλά πρώτα ημίχρονα, με αποτέλεσμα αν δει κανείς τη βαθμολογία του πρώτου ημιχρόνου, τον βρίσκει πρώτο και με διαφορά.

Έχει προηγηθεί σε έξι από τα εννέα παιχνίδια του στο πρώτο ημίχρονο, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Έχει πετύχει οκτώ γκολ, ενώ καμία άλλη ομάδα δεν έχει βάλει πάνω από τέσσερα.

Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο είναι και ο Αστέρας Τρίπολης, αφού είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάει ποτέ στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, αλλά και η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στον αντίποδα ΑΕΛ και Απόλλων δεν έχουν σκοράρει ακόμα στο πρώτο ημίχρονο.

Επιστρέφοντας στον ΠΑΣ Γιάννινα, ότι χτίζει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και γενικότερα το γεγονός ότι προηγείται στο σκορ, δεν μπορεί να το κρατήσει.

Συνολικά, έχει προηγηθεί σε επτά από τα εννέα παιχνίδια του. Μόνο η ΑΕΚ σκόραρε πρώτη σε παιχνίδι του και με τον Παναιτωλικό ήλθε 0-0. Από αυτά τα επτά παιχνίδια του κέρδισε μόνο τα δύο, με Απόλλωνα και Ατρόμητο. Στα άλλα πέντε, τις τρεις φορές έχασε και δύο ήλθε ισόπαλος.

Έχει χάσει δηλαδή 13 βαθμούς σε αγώνες που βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ενώ καμία άλλη δεν έχει χάσει πάνω από επτά βαθμούς σε αγώνες που προηγήθηκε.

Η βαθμολογία του πρώτου ημιχρόνου

1. ΠΑΣ Γιάννινα 20 (6-2-1) 8-1

2. ΠΑΟΚ 14 (4-2-2) 4-2

3. Ατρόμητος 14 (3-5-1) 4-2

4. Άρης 13 (4-1-2) 4-3

5. Αστέρας Τρίπολης 13 (3-4-0) 3-0

 

(δίπλα σε κάθε ομάδα βαθμοί, νίκες, ισοπαλίες, ήττες σε παρένθεση και τα τέρματα)

Οι ομάδες που έχουν χάσει περισσότερους βαθμούς, ενώ ήταν μπροστά στο σκορ:

ΠΑΣ Γιάννινα 13

ΟΦΗ 7

Λαμία 5

Παναθηναϊκός 4

Αστέρας Τρίπολης 4

To Top