Η… βαθμολογία του PRESSARIS

To PRESSARIS βρέθηκε στο Παγκρήτιο, είδε από την πρώτη γραμμή την προσπάθεια του Άρη να φύγει με την πρώτη νίκη της περιόδου και βαθμολόγησε τους ποδοσφαιριστές και τον Σάκη Τσιώλη… Στη βαθμολογία δεν υπάρχει… βαθμός για τον κόσμο. Αυτός ήταν για μια ακόμη φορά εκτός… συναγωνισμού! Πραγματικά άριστος.

 

Μάρκος Βελλίδης: Εξαιρετικός. Τι άλλο να κάνει; Σταμάτησε τους Ρομάνο, Μπέτο και Λεάλ εντυπωσιακά μία φορά τον καθένα, ενώ στο γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη. Πάντοτε σταθερός, παρά μόνο μία φορά που του γλίστρησε η μπάλα σε μία σέντρα στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας ως ελαφρυντικό την έντονη βροχόπτωση.
ΒΑΘΜΟΣ: 8

Καλίφα Σανκαρέ: Ήταν ο κορυφαίος κι έγινε μοιραίος, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη. Σκόραρε κι αναχαίτισε πολλές προσπάθειες των Κρητικών, όμως φέρει ευθύνη για το γκολ του Μπούντιμιρ, όπως και για το γκολ που χάνει στις καθυστερήσεις.
ΒΑΘΜΟΣ: 7

Φράνσις Ντίκο: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αλάνθαστος, όμως στο δεύτερο έπεσε και αυτό φάνηκε κι από τις ευκαιρίες του Εργοτέλη. Πρέπει να μοχθήσει πιο πολύ.
ΒΑΘΜΟΣ: 6

Μίσελ Γκαρμπίνι: Αδύναμος κρίκος και σήμερα ο Βραζιλιάνος. Επιθετικά ανύπαρκτος στην ουσία και αμυντικά προβληματικός, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Του κάνει μάλλον κακό πως παίζει στο θέμα ενδεκάδας δίχως αντίπαλο.
ΒΑΘΜΟΣ: 4

Μανώλης Παπαστεριανός: Ήταν σταθερός και αμυντικά πολύ καλός. Όμως αμαυρώνεται η απόδοσή του, από τη φάση του γκολ του Εργοτέλη, στην οποία ο Λεάλ σεντράρει από την πλευρά του. Σαφώς αποτελεί δικαιολογία πως δεν έπαιξε στη θέση του.
ΒΑΘΜΟΣ: 6

Ρικάρντο Φατί: Ούτε αυτός έπαιξε για μεγάλο διάστημα στη θέση του. Σαν φορ η αλήθεια είναι ότι πάλεψε, όμως ήταν μόνος. Στο δεύτερο ημίχρονο που πήγε στο πλάι του Πρίττα βοήθησε παραπάνω, αλλά θα μπορούσε να δώσει κάτι περισσότερο οργανωτικά και να κρατήσει την μπάλα «κλέβοντας» χρόνο.
ΒΑΘΜΟΣ: 6

Σάκης Πρίττας: Μεστή εμφάνιση από τον Πρίττα, ο οποίος έκοψε πολλές φάσεις και ήταν αυτός που έδινε την πρώτη πάσα. Σίγουρα ο κόσμος όμως περιμένει περισσότερα κι από αυτόν.
ΒΑΘΜΟΣ: 6

Χαβιέρ Ούμπιντες: Πάλεψε κυνήγησε κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία και κυρίως διάθεση. «Σέρβιρε» στον Σανκαρέ το 0-1 και ήταν με τον Βελλίδη η όαση του Άρη.
ΒΑΘΜΟΣ: 8

Νοέ Ακόστα: Μέτριος ο Ισπανός, δεν μπόρεσε να φανεί. Έπαιξε τόσο στον άξονα, όσο και στις πτέρυγες, αλλά εν τέλει κινήθηκε σε ρηχά νερά.
ΒΑΘΜΟΣ: 5

Κώστας Καπετάνος: Εμφανώς βελτιωμένος και αυτός έδειξε να βρίσκει τα πατήματά του και πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Σίγουρα κουράστηκε όμως από το 70’ κι έπειτα κι αυτό αποτέλεσε σημαντική παράμετρος πως κι αυτός δεν βοήθησε στα τελευταία λεπτά.
ΒΑΘΜΟΣ: 6

Κώστας Καζναφέρης: Ξεκίνησε βασικός και ήταν εξαιρετικός. Βοηθούσε πολύ τον Παπαστεριανό αμυντικά, αλλά και επιθετικά είχε κάποιες πολύ καλές ενέργειες. Προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του Τσιώλη να τον βγάλει και μάλιστα τόσο νωρίς από το παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΣ: 7

Βικτοράς Γιάκομπ: Μπήκε για να τονώσει επιθετικά την ομάδα, όμως δεν βοήθησε. Κλείστηκε καλά και ήταν κρυμμένος. Δεν τροφοδοτήθηκε βέβαια σχεδόν καθόλου.
ΒΑΘΜΟΣ: 5

Ντάρσι Νέτο: Δεν ήταν εντυπωσιακός ο Βραζιλιάνος, όμως δεν ήταν και κακός. Έτρεξε πήρε φάουλ, προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω, όμως γενικά επηρεάστηκε από την αγωνιστική καθίζηση ολόκληρης της ομάδας. Θα μπορούσε να κάνει κάποιες καλύτερες τελικές πάσες σε ορισμένες αντεπιθέσεις, αλλά δεν ήταν από αυτούς που υστέρησαν σημαντικά.
ΒΑΘΜΟΣ: 5

Νίκος Λαζαρίδης: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί, αλλά μπήκε για να καθαρίσει φάσεις σαν αυτήν του 93’. Είναι και ο ίδιος υπεύθυνος που ο Μπούντιμιρ ήταν μόνος κι έκανε τη ζημιά.
ΒΑΘΜΟΣ: –
  

Σάκης Τσιώλης: Το πάλεψε το ματςο Τσιώλης, αλλά έκανε και λάθη. Το τρικ με τον Φατί προωθημένο και τις αλλαγές στις θέσεις των παικτών στη μεσαία γραμμή -μετέφερε συνεχώς Καπετάνο, Ουμπίντες, Ακόστα, Καζναφέρη είτε στον άξονα, είτε στα πλάγια- βγήκε στο πρώτο ημίχρονο. Έχει όμως μερίδιο ευθύνης για το ότι η ομάδα δεν τράβηξε στο τέλος και το ότι δεν κλείδωσε το παιχνίδι, παρότι είχε παίκτη παραπάνω. Δεν πέτυχε απ’ ότι φάνηκε η αλλαγή του Καζναφέρη, με την είσοδο του Νέτο. Ίσως θα πρέπει και ο προπονητής να κατανοήσει πως ο Άρης τα παιχνίδια πρέπει να τα κατακτάει (όπως έκανε πέρυσι με τον ίδιο) κι όχι να τα… «κλέβει»… 
ΒΑΘΜΟΣ: 6 

 

 

 

To Top