Η Βαλενσιέν, η συνάντηση με τον Άρη και η πρόταση (που δεν έγινε) στον Γιαννιώτα

Η γαλλική Βαλενσιέν έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα, παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι (!), άνθρωποι της ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, αλλά… αγνοεί την κατάθεση πρότασης.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα, η οποία είναι 10η στο πρωτάθλημα Γαλλίας, εντόπισε τον ποδοσφαιριστή από τους αγώνες της Εθνικής Νέων στην Εσθονία. Από τότε τον παρακολουθεί στενά, μέσα από τα παιχνίδια του Άρη (κυρίως τηλεοπτικά μέσω της δυνατότητας που δίνουν οι δορυφορικές καλύψεις).

Την Κυριακή η γαλλική ομάδα έστειλε άνθρωπό της στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Βασίλη Παναγιωτάκη, πρώην διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, ο οποίος είναι μάνατζερ ΦΙΦΑ. Ο Παναγιωτάκης εκπροσώπησε την γαλλική ομάδα στις συζητήσεις που έγιναν με τους Γιάννη Ψηφίδη, Τάσο Αβάνογλου.

Η συζήτηση αυτή επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι, αναγνωρίζοντας ότι ο Άρης δίνει τη μάχη της δικής του επιβίωσης.

Όμως, είναι σαφές, όπως ξεκαθάρισε στο PRESSARIS ο Βασίλης Παναγιωτάκης, ότι δεν έγινε καμία πρόταση από τους Γάλλους (τους οποίος εκπροσωπεί στην Ελλάδα), από τη στιγμή που ο Γιάννης Γιαννιώτας αρνήθηκε κατηγορηματικά να βρεθεί στο ραντεβού, δείχνοντας ανοιχτά τις προθέσεις και τις σκέψεις του!

Η γαλλική πλευρά υποστηρίζει, μάλιστα, ότι πήγε πρώτα να συζητήσει με τον σύλλογο και όχι στον μάνατζερ του παίκτη, μια και αυτό ορίζουν οι κανονισμοί της ΦΙΦΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον 19χρονο ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί ο Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος έχει άριστες επαφές με τη Γερμανική αγορά.

To Top