ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βαριά τιμωρία των… δέκα αγωνιστικών (!) του Σουλεϊμάνοφ στο Ισραήλ και το ερωτηματικό

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ είναι προ των πυλών του Άρη, όντας ψηλά στην λίστα των κιτρινόμαυρων, όμως υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό, σχετικά με μια βαριά τιμωρία που “κουβαλάει” από το Ισραήλ!

Πιο συγκεκριμένα σε περσινό παιχνίδι της Χάποελ Μπερ Σεβά κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, έγιναν επεισόδια μεταξύ παικτών, που προκάλεσαν βαριές τιμωρίες. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Σουλεϊμάνοφ στον οποίο επιβλήθηκε ποινή δέκα αγωνιστικών!

Ο ίδιος σε συνέντευξή του είπε ότι έχει ακόμη οκτώ αγωνιστικές να εκτίσει κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν τον αγόρασε τελικά η Χάποελ Μπερ Σεβά. Ωστόσο, επιστρέφοντας στην Κράσνονταρ συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της κι έχει ήδη παίξει και σε δύο ματς, ένα για το πρωτάθλημα κι ένα για το κύπελλο, ενώ σε άλλα πέντε ήταν κανονικά στην αποστολή.

Προφανώς λόγω των ειδικών συνθηκών και τον αποκλεισμό της Ρωσίας από την UEFA, δεν μεταφέρθηκαν οι ποινές στην οικεία ομοσπονδία, μια και ο παίκτης αγωνίζεται κανονικά.

Εκείνο λοιπόν που θα πρέπει να διευκρινιστεί είναι τι ακριβώς ισχύει με την τιμωρία του. Η ποινή έσβησε ή εξακολουθεί να ισχύει και ερχόμενος στον Άρη θα πρέπει να εκτίσει ποινή; Είναι κάτι που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πριν ο Άρης προχωρήσει στην οριστική συμφωνία με τον 23χρονο Ρώσο.

 

To Top