ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Βελεσιώτου “ξαναχτύπησε”: “Είμαι Άρης στο μπάσκετ” (video)

Πριν μερικούς μήνες είχαμε γίνει μάρτυρες της υπόκλισης για Άρη και Γκάλη από τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Φωτεινή Βελεσιώτη, το τραγούδι της οποίας “ντύνει” το δημοφιλές σίριαλ “Άγριες Μέλισσες”!

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχθηκαν στην ΕΡΤ την ρεμπέτισσα δασκάλα Φωτεινή Βελεσιώτου, της οποίας το τραγούδι “Μέλισσες”  έκανε το μεγάλο μπαμ, μέσα από την επιτυχία του γνωστού σίριαλ του ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι μία γυναίκα αντισυμβατική σ’ όλα … Ξεκίνησα να τραγουδάω χωρίς μικρόφωνο και έβγαζα έτσι όλη την βραδιά και το ευχαριστιόμουν» είχε πει τότε η συνταξιούχος δασκάλα Φωτεινή Βελεσιώτου που γεννήθηκε στην Καρδίτσα «Ήθελα να πάω γυμναστική ακαδημία αλλά δεν με άφησε ο πατέρας μου γιατί θα έπρεπε να φοράω σορτς για να κάνω προπονήσεις και αυτό δεν επιτρεπόταν …Είκοσι τέσσερα χρόνια δούλεψα ως δασκάλα και ήταν τα πιο όμορφα μου χρόνια!», ενώ έκανε αίσθηση μιλώντας για τον Άρη και τον Γκάλη, αναγκάζοντας και τον Πορτοκάλογλου να ομολογήσει: “Ήμασταν όλοι Άρης”!

Χθες “χτύπησε” ξανά. Η Φωτεινή Βελεσιώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Studio 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ομάδες που υποστηρίζει. Όπως είπε τρελαίνεται να βλέπει ποδόσφαιρο και υποστηρίζει ό,τι κιτρινόμαυρο υπάρχει.

«Τρελαίνομαι να βλέπω ποδόσφαιρο. Υποστηρίζω ό,τι κιτρινόμαυρο υπάρχει. Είμαι Αναγέννηση Καρδίτσας σε τοπικό επίπεδο, ΑΕΚ σε πανελλήνιο επίπεδο στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ. Τώρα στο Μουντιάλ υποστηρίζω την Βραζιλία. Ο πατέρας μου ήταν ΑΕΚ», ανέφερε η ερμηνεύτρια.

Δείτε τα δυο βίντεο:

To Top