Η βραδιά των πρωταθλητών! (videos)

Την τιμητική της είχε η πρωταθλήτρια ομάδα Κ-20 του Άρη στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΕΠΣΜ, που πραγματοποιείται μέχρι αυτή την ώρα στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ο προπονητής Νίκος Πασσιαλής, οι νεαροί παίκτες Γιώρης, Νταμαρλής, Παλιάτσιος, καθώς και ο Αντώνης Ζαμπέτας εκ μέρους της ΠΑΕ, βρέθηκαν στην εκδήλωση, παραλαμβάνοντας πλακέτα για το περσινό κατόρθωμα των «κίτρινων».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η τοποθέτηση που έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αντώνης Ζαμπέτας, που αφιέρωσε το βραβείο στον απόντα λόγω ασθένειας Στέφανο Γιώρη: «Αφιερώνω αυτή την τιμή και την πλακέτα στον Στέφανο Γιώρη, που είναι ο πρωτομάστορας αυτής της ομάδας και της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Θα του την παραδώσω στο σπίτι του προσωπικά γιατί ανήκει σ’ αυτόν».

Ο κ. Ζαμπέτας κατέληξε στην σύντομη ευχαριστήρια ομιλία του, με μία εξίσου ενδιαφέρουσα τοποθέτηση: «Για μας, ο μεγάλος τίτλος δεν είναι το πρωτάθλημα Κ-20 που κατακτήσαμε. Ο πραγματικός τίτλος θα είναι όταν καμαρώνουμε αυτά τα παιδιά να φορούν τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Ο σκοπός μας, ως φιλοσοφία του συλλόγου αλλά και λόγω της οικονομικής κρίσης, είναι να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να προωθούνται στη μεγάλη ομάδα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Κ-20 Νίκος Πασσιαλής, δήλωσε: «Αυτό το πρωτάθλημα αποτελεί κίνητρο για τα παιδιά, ώστε να παλέψουν για να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Αυτά τα παιδιά τιμώνται σήμερα, εγώ δουλεύω μαζί τους ώστε να παίξουν στον Άρη. Παράλληλα, με την κατάκτηση του τίτλου, αποκτούν άλλο ένα εφόδιο για το μέλλον, αφού παίρνουν μόρια για την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο».

Στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ βρέθηκαν εκ μέρους της ομάδας Κ-20 οι Αλέξανδρος Γιώρης, Ερωτόκριτος Νταμαρλής και Πάρης Παλιάτσιος. Ο πρώτος εξ αυτών και αρχηγός της ομάδας, ευχαρίστησε την ΕΠΣΜ για τη βράβευση με τα εξής λόγια: «Για μας είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δουλεύουμε και φέτος στους ίδιους ρυθμούς και ακόμα παραπάνω, ώστε να τα καταφέρουμε εξίσου καλά. Όνειρό μας είναι να παίξουμε κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα, γιατί ο Άρτης μας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα και την προοπτική».

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο προπονητής της Κ-17, Τάσος Θέος, από τα χέρια του οποίου είχαν περάσει οι νεαροί ποδοσφαιριστές κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Επιπλέον, η ΕΠΣΜ βραβεύει απόψε τους Θεσσαλονικείς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν με την Εθνική Ελλάδας στο Euro 1980, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και τρεις παλιές δόξες του Άρη, οι Ντίνος Κούης, Γιώργος Φοιρός και Στέλιος Παπαφλωράτος. Οι δύο πρώτοι δίνουν το «παρών», ενώ ο Παπαφλωράτος δεν μπόρεσε να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Κ-20, Νίκου Πασσιαλή:
{youtube}HZWDvRn8kYY|640|360|1{/youtube}

Οι δηλώσεις του αρχηγού της Κ-20, Αλέξανδρου Γιώρη:
{youtube}WDHPxxweefo|640|360|1{/youtube}

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΑΕ, Αντώνη Ζαμπέτα:
{youtube}2rei58ASq4k|640|360|1{/youtube}

To Top