ΜΠΑΣΚΕΤ

Η βραδιά των ρεκόρ σε ασίστ, τρίποντα και παραγωγικότητα για τον Άρη!

Ο Άρης κυκλοφόρησε χθες υποδειγματικά τη μπάλα, ήταν εξαιρετικός στη δημιουργία και κάπως έτσι προέκυψε και η εντυπωσιακή επίδοση των 17 εύστοχων τρίποντων σε 33 προσπάθειες.

Οι κιτρινόμαυροι μοίρασαν 22 ασίστ, αριθμός ρεκόρ τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη και 9,5 τελικές πάσες παραπάνω από τον μέσο όρο της ομάδας στο EuroCup, που είναι 12,5, ανά παιχνίδι.

Εξίσου εντυπωσιακή, όμως, είναι και η επίδοση των 17 εύστοχων σουτ τριών πόντων σε 33 προσπάθειες, ποσοστό 51,5%, με τους 51 από τους συνολικά 93 πόντους της ομάδας να σημειώνονται πίσω από τη γραμμή των 6,75. Ο Άρης, ο οποίος μέχρι τώρα στη διοργάνωση σουτάρει με ποσοστό 33,1% (113/341).

Οι 93 πόντοι που πέτυχε η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι ρεκόρ παραγωγικότητας στον θεσμό, σε εντός έδρας αναμέτρηση και δεύτερη καλύτερη επίδοση, μετά τους 95 της περασμένης βδομάδας στην Άγκυρα.

Και φυσικά υπάρχουν και τα 13 κλεψίματα, που φανερώνουν αυτό που είναι γνωστό για τον Άρη, τη θέληση και την επιθυμία των παικτών να πιέσουν και να παίξουν άμυνα στην μπάλα, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν πόντους στο transition παιχνίδι.

To Top