Η Βραζιλία έκανε δώρο στη Γερμανία την… καταραμένη εστία του 7-1!

Η Βραζιλία… έδιωξε την εστία όπου δέχθηκε πέντε από τα επτά τέρματα στη συντριβή κόντρα στη Γερμανία και τη δώρισε στην αντίπαλό της στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η Βραζιλία… ξεφορτώθηκε την καταραμένη εστία από το “Μινεϊράο” του Μπέλο Οριζόντε, όπου γνώρισε συντριβή από τη Γερμανία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Οι διοργανωτές είχαν ισοπεδωθεί με 7-1 από τη Γερμανία και σε μία συμβολική πράξη, έκαναν δωρεά την εστία όπου δέχθηκαν πέντε τέρματα στο 1ο ημίχρονο εκείνου του αγώνα. Τα τρία δοκάρια μαζί με το δίχτυ θα σταθούν στο Ντόρτμουντ και συγκεκριμένα στο Μουσείο της Γερμανικής Ομοσπονδίας.

“Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία, αλλά σε σχέση με αυτό το παιχνίδι βρήκαμε έναν τρόπο να βοηθήσουμε κόσμο σε όλη τη χώρα και πόρους που θα συλλεχθούν στη Γερμανία και θα κατευθυνθούν σε 100 κοινωνικά προγράμματα στη Βραζιλία. Η συμφωνία ήδη έχει εξασφαλίσει πόρους ύψους 100.000 ευρώ για τα προγράμματα”, δήλωσε η υπεύθυνη σχέσεων του σταδίου, Λουντμίλα Σιμένες.

Τα χρήματα θα προκύψουν από τα 8.150 κομμάτια που θα γίνουν τα δίχτυα και θα πωληθούν προς 71 ευρώ το ένα. Οι Βραζιλιάνοι ελπίζουν να συγκεντρώσουν από τη διάθεση των αναμνηστικών 500.000 ευρώ καθαρά, τα οποία να αξιοποιήσουν σε φιλανθρωπίες.

Η δεύτερη εστία του γηπέδου αναμένεται να εκτεθεί στο ποδοσφαιρικό μουσείο του Μπέλο Οριζόντε.

To Top