Η βροχή έπνιξε το Μαρούσι: Βούλιαξαν αυτοκίνητα – Κίνδυνος για πεζούς

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται εδώ και πάνω από μία ώρα στα βόρεια προάστια, προκαλώντας πλήθος προβλημάτων. Πολλοί κεντρικοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει σε διάφορες περιοχές της βόρειας Αθήνας ενώ στο Μαρούσι ρίχνει μέχρι και χαλάζι.

Η Πυροσβεστική έως τις 14:50 είχε δεχθεί 120 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε οδηγούς.

Οι περιοχές με τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η Πεντέλη, τα Μελίσσια, τα Βριλήσσια, Το Μαρούσι και Κηφισιά.

Ενδεικτικό της ισχυρότατης νεροποντής είναι πως μέσα λίγα λεπτά τα ΙΧ που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ στη διασταύρωση Κηφισίας και Αγ.Κωνσταντίνου βούλιαξαν.

Διακοπές της κυκλοφορίας

Διακόπηκε, πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία, λόγω της νεροποντής.

Ειδικότερα, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του σουπερμάρκετ Βασιλόπουλος, στη Νέα Ερυθραία.

Η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί περίπου 140 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί περίπου 140 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Έκκληση στους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζοί στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και την Κονίτσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης απηύθυνε μέσω στου ΣΚΑΙ ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος.

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό», είπε.

Πηγή: iefimerida.gr 

To Top