ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η γαλλική αγορά… προσελκύει και φέτος τον Άρη

Η περίπτωση του Μοχάμεντ Γιαταρά συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Άρη, παρότι δεν είναι η μοναδική που απασχολεί.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν την οριστική απόφαση του 25χρονου φορ, όμως ετοιμάζουν τις εναλλακτικές τους σε περίπτωση που ο ίδιος αρνηθεί να συνεχίσει δανεικός τη φετινή σεζόν.

Όπως στον Άρη, έτσι και στην Οσέρ, οι παίκτες αυτή τη στιγμή είναι σε άδεια και μόλις επιστρέψουν στις προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον του φορ από την Γουινέα, με τον γαλλικό σύλλογο να συμφωνεί στην πρόταση των “κιτρινόμαυρων” για δανεισμό του.

Παράλληλα, στον Άρη έχουν έτοιμο και το plan b στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής αρνηθεί την πρόταση των “κιτρινόμαυρων”. Κατά πάσα πιθανότητα και πάλι από την Γαλλία. Είναι άλλωστε μία αγορά στην οποία “ψάχνεται” τα τελευταία χρόνια ο Άρης.

Μπορεί ακόμα να μην έχει βρεθεί το “διαμάντι” που αναζητούν οι “κιτρινόμαυροι”, κυρίως για οικονομικούς λόγους, όμως επιμένουν. Άλλωστε και στο πρόσφατο παρελθόν, απασχόλησαν παίκτες από τα γαλλικά πρωταθλήματα, επί διοίκησης Θοδωρή Καρυπίδη στην ομάδα.

Εκτός από τον επιθετικό όμως, στην Γαλλία αναζητούνται και παίκτες για άλλες θέσεις, που θέλει τον Ιανουάριο ενίσχυση η ομάδα. Όπως για παράδειγμα, μέσος, αλλά και πλάγιοι αμυντικοί.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία λίστα (από Γαλλία και όχι μόνο) με ποδοσφαιριστές που εξετάζεται από τους ανθρώπους του Άρη, που έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές μαζί τους.

To Top