Η γειτονιά του Μιλίνκοβιτς είναι… κιτρινόμαυρη!

Σε… Αρειανοκρατούμενη οικοδομή εγκαταστάθηκε ο Ζόραν Μιλίνκοβτς στην περιοχή της Κηφισιάς Θεσσαλονίκης. Ο Σέρβος μετέφερε και τα τελευταία προσωπικά του αντικείμενα στο νέο του σπίτι, όπου τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων σε αυτή είναι φίλοι του Άρη, με τους πιο φανατικούς να διαμένουν στον ίδιο όροφο.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Μάλιστα, το ζευγάρι των συγκατοίκων δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του από την συγκυρία της γειτονίας με τον Σέρβο προπονητή τον οποίο υποδέχτηκε εγκάρδια, όπως και οι υπόλοιποι ένοικοι.

Χαρακτηριστικό της «τρέλας» που έχει το συγκεκριμένο ζευγάρι με τον σύλλογο είναι ότι διαθέτουν ένα σκύλο με το όνομα Άρης, καθώς και το ενδιαφέρον που δείχνουν για τα καθημερινά δρώμενα του συλλόγου.

Ο Μιλίνκοβιτς έχει εγκατασταθεί μόνος του στη Θεσσαλονίκη, περιμένοντας να διευθετηθούν κάποιες οικογενειακές λεπτομέρειες προκειμένου έρθει από το Βελιγράδι για μόνιμη εγκατάσταση η σύζυγος με το μικρό τους παιδί.

Η οικογένεια Μιλίνκοβιτς έχει τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δυο μεγάλα σπουδάζουν και δεν θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη οικογένεια στη Θεσσαλονίκη.

 

To Top