Η Γερμανία γλίτωσε την ήττα με την Ουκρανία με ρέφερι τον Σιδηρόπουλο – To 1000o παιχνίδι των Γερμανών

Η Ουκρανία πήγε να χαλάσει τη γιορτή της Γερμανίας! Σε ένα φιλικό που διεξήχθη στη Βρέμη και είχε τον χαρακτήρα της γιορτής μιας και η «νασιοναλμανσαφτ» συμπλήρωνε 1000 παιχνίδια στην ιστορία της, οι δύο ομάδες έμειναν στο χορταστικό 3-3.

Σε ένα ματς με… ελληνική αύρα, αφού ο Τάσος Σιδηρόπουλος και το τιμ του διηύθυναν το φιλικό.

Μπορεί τα «πάντσερ» να μην λαμβάνουν μέρος στους προκριματικούς του EURO 2024, ως οικοδεσπότες του τουρνουά, και να έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους, ωστόσο, στα μέχρι τώρα παιχνίδια προετοιμασίας η άμυνά τους… μπάζει από παντού.

Μετά την ήττα από το Βέλγιο στην Κολονία με 3-2, η Γερμανία δέχτηκε άλλα 3 γκολ επί γερμανικού εδάφους, αυτή την φορά από την Ουκρανία, στο ντεμπούτο του Σεργκέι Ρεμπρόφ στον πάγκο της Εθνικής.

Οι Ουκρανοί προέρχονταν από ήττα στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2024 από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» (26/03), ωστόσο, σήμερα κατάφεραν έστω και σε φιλικό να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει περισσότερο ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει.

Το συγκρότημα του Χάνσι Φλικ προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Φούλκρουγκ (6΄), αλλά μέσα σε πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω κάτω, αρχικά με τον Τσιγκάνκοφ στο 19΄ και στο 23΄ με το προβάδισμα που πήραν μετά το αυτογκόλ του Ρούντιγκερ.

Και πάλι ο Τσιγκάνκοφ στο 56΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, για να μειώσει ο Χάβερτς στο 83΄ (3-2) και στο 90΄ ο Κίμιχ να «σώσει την παρτίδα» για τους Γερμανούς.

Να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, στις 14/11/2020, η Γερμανία είχε νικήσει με 3-1.

To Top