Η γιορτή των «μικρών» του Α.Σ. Άρης! (photos)

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Άρη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο LOVE CASUAL LIVING η γιορτή για τα τμήματα υποδομής του γυναικείου βόλεϊ και του μπάσκετ.

Ήταν όλοι τους εκεί….. Αθλητές που τίμησαν τα χρώματα του συλλόγου και έφεραν επιτυχίες σε αυτόν βραβεύτηκαν, αλλά και άνθρωποι που προσέφεραν και προσφέρουν ακόμα και σήμερα τη ζωή τους για τη μεγάλη τους αγάπη, τον Άρη.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Σόλων Υψηλάντης, τον οποίο μπορεί να ξέχασαν πριν από μία εβδομάδα οι άνθρωποι του συλλόγου στον εορτασμό για τα 100 χρόνια, όμως, οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη τον τίμησαν. Και μπορεί ο ίδιος να μην ήταν εκεί για να παραλάβει το βραβείο του, όλοι, όμως, οι παριστάμενοι τον χειροκρότησαν όρθιοι. Από την πλευρά του, ο Σόλων, που τόσα χρόνια κρατάει ένα χαμηλό προφίλ, παρ΄ ότι απουσίαζε ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή που του έκαναν προς το πρόσωπό του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι όσο είναι εν ζωή θα μιλήσει μόνο σ’ έναν δημοσιογράφο για όλα αυτά που έχει ζήσει στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, θερμό χειροκρότημα έλαβαν οι κορασίδες του μπάσκετ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης και  οι νεανίδες για την κατάκτηση του κυπέλλου Θεσσαλονίκης. Η γιορτή, τέλος, περιείχε face painting, bazaar, κληρώσεις, λαχειοφόρο αγορά και παιχνίδια.

Οι δηλώσεις των όσων βραβεύτηκαν:

ΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: «Είναι σαν να μην έφυγα ποτέ. Άλλωστε δεν πήγα και δεν θα πήγαινα ποτέ σε ομάδα που φορά ασπρόμαυρα. Μπορεί να έβγαλα το σκουφάκι με το Θεό αλλά ουσιαστικά ποτέ δε βγάζω από το μυαλό και την καρδιά μου τον ΑΡΗ».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ: «Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για την κατάληψη της έκτης θέσης».

ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΡΤΟΣ: «Οι αθλητές ποτέ να μην το βάζουν κάτω και πάντα να αγωνίζονται για να πραγματοποιούν τους στόχους τους».

ΝΙΚΗ ΧΑΤΖΑΚΟΥ: «Από την αρχή της σεζόν το ξέραμε ότι δεν θα χρειαστεί να παλέψουμε στα πλέι άουτ για την παραμονή μας. Είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή τη θα συμβεί την επόμενη αγωνιστική σεζόν».

ΦΡΕΝΤΙ ΜΠΡΟΥΚΣ: «Ευχαριστώ την οικογένεια του ΑΡΗ για τη βράβευση. Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι θα πετύχουμε το στόχο της ανόδου».

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΒΟΛΕΪ: Σακαράκη Ιφιγενεια (αρχηγός), Λαμπριάννα Πήττα, Νικολέτα Λαϊνάκη, Αθανασία Μοδιώτη,
Μάγδα Μπουσνάκη, Σταυρούλα Σαρηγιαννίδου, Θεοδοσία Κοσμά, Έλλη Ευθυμιάδου, Ελευθερία Μπουλιώνη, Βίκη Δημητριάδου, Άννα Κωνσταντινίδου, Άλκηστης Τσολακίδου, Γιώτα Παπαδοπούλου, Μαρία Χίτζιου.

Η αρχηγός της ομάδας, Ιφιγένεια Σακαράκη δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανες που από μικρές φοράμε τη φανέλα του Άρη μας. Τιμάμε τη φανέλα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Επίσης βραβεύτηκαν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο Σάββας Ηλιάδης, οι χορηγοί του μπάσκετ Νίκος Φέσσας, Δημήτρης Ιατρού, Ανδρέας Γαϊτανίδης και Δημήτρης Καραπαναγιώτης και οι χορηγοί του βόλεϊ Παναγιώτης Σακαράκης, Γιάννης Ρεντζεπέρης.

To Top