Η Γιουβέντους θέλει να «δέσει» τον Ρονάλντο μέχρι τα 40 του

Πλάνο διετούς επέκτασης συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο καταστρώνουν οι ιθύνοντες της Γιουβέντους, θέλοντας να τον κρατήσουν στις τάξεις της ως το 2024, όποτε και θα έχει μπει στο 40ο έτος της ηλικίας του.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Παρά το κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Ιταλία και τον κόσμο λόγω κορονοϊού, η Γιουβέντους δεν έχει σταματήσει τον μακροχρόνιο σχεδιασμό της και έχει θέσει σε πρώτο πλάνο την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεσμεύεται με τρέχον πλουσιοπάροχο συμβόλαιο ως το 2022 (με αποδοχές στα 31 εκατ. ευρώ ετησίως) και σύμφωνα με το «Tuttosport», οι ιθύνοντες των Μπιανκονέρι θέλουν να το επεκτείνουν για άλλα δύο χρόνια, ως το 2024 δηλαδή, όταν θα διανύει το 40ο έτος της ηλικίας του.

Προκειμένου να τον πείσουν να υπογράψει, όπως προκύπτει από τις ίδιες πληροφορίες, το κλαμπ θέλει να τον πλαισιώσει με έναν ακόμη στράικερ παγκοσμίας κλάσης, με τα ονόματα των Τίμο Βέρνερ, Χάρι Κέιν, Γκάμπριελ Ζεσούς και Μάουρο Ικάρντι να συγκαταλέγονται ανάμεσα στα υποψήφια.

To Top