Η Γιουβέντους προσφέρει στον Πογκμπά τριετές συμβόλαιο και 7,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους

Η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να εντάξει εκ νέου στο δυναμικό της τον Πολ Πογκμπά και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport για να το πετύχει αυτό του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και 7,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Έξι χρόνια αφότου αποχώρησε από το Τορίνο το ενδεχόμενο επιστροφής του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους αναζωπυρώνεται και είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Ο Γάλλος διεθνής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και όπως όλα δείχνουν αυτοί θα είναι οι τελευταίοι του μήνες στο Ολντ Τράφορντ.

Σύμφωνα μάλιστα με την Gazzetta dello Sport, η Βέκια Σινιόρα έχει πραγματοποιήσει ήδη τις πρώτες επαφές με τον Πογκμπά, ο οποίος έχει εκφράσει στον ιταλικό σύλλογο την επιθυμία του να επιστρέψει σε ένα μέρος όπου ήταν πραγματικά ευτυχισμένος.

Από τη μεριά του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κάνει τα πάντα για να πείσει τον 28χρονο να πει το “ναι”, ενώ η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο να του προσφέρει συμβόλαιο με απολαβές ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για τρεις σεζόν.

To Top